Een next-level fitness ervaring, vindt plaats op 19 en 20 oktober in de legendarische Gashouder, inclusief iconische Awakenings lichtshow en indrukwekkende dj line-up.  

Amsterdam, 28 september 2023 – Saints & Stars en Awakenings slaan de handen ineen met de Johan Cruyff Foundation om sporten voor iedereen mogelijk te maken. Tijdens Amsterdam Dance Event organiseert Awakenings samen met Saints & Stars ‘next-level fitness experiences’ voor 5000 deelnemers. Dit betekent sporten in de legendarische Gashouder, inclusief de iconische Awakenings lichtshow én toffe dj line-up met Prunk, Joyhauser, Philou Louzolo, Mirella Kroes en Samuel Deep. Alle opbrengsten van het evenement, dat plaatsvindt op 19 en 20 oktober, gaan naar de Johan Cruyff Foundation. 

“WORK OUT – HELP OUT”  
Zoals de naam van het event, ‘WORK OUT – HELP OUT’, al doet vermoeden, is het meer dan een toffe ‘workout experience’; iedere deelnemer draagt bij aan een bijzonder doel. De gehele opbrengst gaat naar de Johan Cruyff Foundation, een organisatie die zich inzet om sport mogelijk te maken voor kinderen en jongeren voor wie dat niet vanzelfsprekend is. “Een belangrijk doel waar wij volledig achter staan en daarom organiseren we samen met Awakenings een next-level fitness ervaring met een verbluffende dj line-up waarbij sporters kansen creëren voor anderen,” vertelt Layla Kaspi, Marketing Director Saints & Stars.   
 
EEN MEESLEPENDE ERVARING  
Saints & Stars staat bekend om het neerzetten van verbluffende ‘fitness experiences’ waarbij het prikkelen van alle zintuigen voorop staat. De next-level gym is trots om samen te werken met techno-pionier Awakenings, geroemd om haar geavanceerde combinatie van lichtshows en muziek tijdens haar events. Tijdens de workout sessies in de Gashouder op 18 en 19 oktober draaien dj’s bekend van Awakenings, namelijk: Joyhausser, Prunk, Philou Louzolo, Mirella Kroes en Samuel Deep. “Heel tof dat wij naast onze Awakenings shows in de Gashouder nu ook deze workout sessies kunnen aanbieden. Iedereen die wel eens bij onze events in de Gashouder geweest is weet hoe iconisch & indrukwekkend die locatie is, heel bijzonder om daar dan ook te kunnen sporten ínclusief de indrukwekkende productie die je van ons gewend bent,” vertelt Tim Middelesch, Head of Marketing van Awakenings. 
 
AMSTERDAM DANCE EVENT 2023  
Awakenings heeft dit jaar maar liefst 9 shows tijdens ADE, ‘s werelds meest invloedrijke elektronische muziekfestival, waarvan de meeste al uitverkocht zijn. Het event “WORK OUT – HELP OUT” is de laatste kans om tijdens ADE in de Gashouder van toffe artiesten te genieten. Iedereen kan zich aanmelden voor het event; in totaal is er ruimte voor 5000 deelnemers.  
   
SPORT VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK MAKEN  
Awakenings en Saints & Stars werken met trots samen met de Johan Cruyff Foundation, die zich wereldwijd focust op het ontwikkelen van impactvolle sport- en spelprojecten voor kinderen en jongeren. De stichting richt zich op het bieden van kansen aan kinderen en jongeren die anders geen toegang hebben tot sport. De organisatoren verwachten minstens €40.000 op te halen dankzij de minimale gevraagde donatie van €5,- aan de Johan Cruyff Foundation. 
 
MEEDOEN?  
De tickets voor dit unieke fitnessevent tijdens ADE kosten €5,50. Wees er wel snel bij want de verwachting is dat tickets snel de deur uit zullen vliegen. Ga voor tickets naar https://shop.paylogic.com/0d4fecf4394047a4842a4af3796ca521/step-1-tickets.