Verkoop jij de beste hamburger van jouw stad? En is de concurrentie jaloers op jouw Premium Burger? Perfect! Dan wordt het nu tijd om groter te denken… Doe mee aan de internationale Best Burger Benelux competition 2020, georganiseerd door LA Streetfood en MECC, op de BBB Maastricht 12 t/m 14 okt.

Waarom deze competitie?
Dat de Luxe Hamburger de laatste jaren een sterke opmars heeft doorgemaakt, zal niemand zijn ontgaan. Bijna elk succesvol horeca bedrijf heeft een moderne variant van de klassieke Amerikaanse hamburger op de menukaart staan. Je ziet veel variatie: Classic Burgers of juist Fusion Burgers zoals de Korean Foodtruck Burger. Burgers van het zachtste vlees of juist 100% plant-based. Een Fast Service Burger of een luxe Over-the-top Burger met bladgoud en foie gras.

Heel gaaf natuurlijk, maar de grote vraag blijft bestaan… wie heeft nou de Beste Hamburger van de Benelux? Deze ‘titanen strijd’ moet nu worden uitgevochten. Het strijdtoneel is de enige grote Nederlandse horecabeurs die nog in 2020 zal plaatsvinden: de BBB horeca beurs in Maastricht!

Maak kans op geweldige prijzen, zoals:

  • Gratis LA Streetfood producten naar keuze à € 750,-
  • Een verzorgde reis naar het Ballymaloe Estate in Ierland
  • Één pallet Nachos Chips Naturel (24 dozen à 12 zakken)

horeca-best-burger-benelux

Wat zou die enorme L.A. Trofee voor jouw zaak betekenen?

  • De eeuwige roem natuurlijk!
  • De geweldige PR en de volle aandacht van de landelijke en plaatselijke pers, zoals van Horeca Magazine
  • A. Trofee: een enorme bokaal die je midden in jouw restaurant kunt plaatsen. Zo zien al jouw gasten dat ze bij de winnaar zitten! 

Wat kun je nu al doen?
Maak een afspraak met LA Streetfood om aan de beste internationale producten te komen! Start met de mooiste geïmporteerde producten uit Amerika, Mexico, Ierland en Engeland!

Wil je gebruik maken van LA Streetfood ingrediënten of onze expertise? Vraag vrijblijvend samples aan voor de beste hamburgers, broodjes, en/of je favoriete toppings!

Hoe werkt het
Ben jij werkzaam in de horeca of heb je een horeca bedrijf in Nederland, België of Luxemburg? En bereid je de beste burgers uit de regio? Zorg dat jij je zo snel mogelijk inschrijft, maar doe dit uiterlijk op 18 september voor 17.00 uur. Verderop vind je de link naar het inschrijfformulier. Vul deze zo goed mogelijk in, want de antwoorden kunnen helpen om door de voorselectie heen te komen.
Schrijf je in voor de Best Burger Benelux Competition 2020!

horeca-best-burger-benelux