Een beetje ‘Water bij de Wijn’ kan nooit kwaad!

Jouw zaak is uniek. Jouw zaak verdient aandacht. Jouw zaak verdient ‘Water bij de Wijn’! Net als de gasten die zo genieten in jouw horecagelegenheid, toch?

Precies daarom hebben wij ‘Water bij de Wijn’ gelanceerd.

Puur water maakt het verschil
Water is gewoon water, zal je misschien denken. Maar als horeca professional is het goed te weten dat er grote verschillen bestaan tussen de diverse watermerken. Water lest niet alleen de dorst, water kan ook effect hebben op de smaakbeleving van gerechten en drankjes die gasten nuttigen. Je wilt niet dat het water dat geschonken wordt, de smaak van de gast beïnvloedt.

Met ‘Water bij de Wijn’ heb je daar in ieder geval geen omkijken naar. ‘Water bij de Wijn’ is puur en zuiver mineraalwater zoals de natuur het bedoeld heeft. 100% natuurlijk, vol vitamines en mineralen.

Water zoals de natuur het bedoeld heeft
Het water waarmee onze flessen afgevuld worden is afkomstig uit de natuurlijke bronnen van Celtic Vale in het beschermde gebied van Brecon Beacons National Park in Wales, Groot-Brittannië. De locatie van de bron is uniek in Europa en zorgt er onder andere voor dat het water uitzonderlijk zuiver is en een zeer laag nitraatgehalte bevat. De kwaliteit van ‘Water bij de Wijn’ kunnen wij garanderen aangezien wij elke stap zorgvuldig controleren, van de bron tot op tafel.

‘Water bij de Wijn’ is uniek
Beschermd en geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP), zijn wij de enige die dit prachtige product mogen produceren. Dat doen wij dan ook met alle plezier direct in jouw horecagelegenheid of vraag ernaar bij jouw horeca groothandel.

Bezoek ons tijdens Gastvrij Rotterdam
Wil je kennismaken met ‘Water bij de Wijn’? Van maandag 20 t/m woensdag 22 september zijn wij te vinden op de Wine & Fine Food area van Gastvrij Rotterdam. We schenken graag een heerlijk glaasje water voor je in! Hopelijk tot ziens.

www.waterbijdewijn.eu – info@waterbijdewijn.eu – 078-780 23 63

Water bij de Wijn is een geregistreerd merk van ProDrink BV