Zoals menig gastronoom weet, is het bieden van voortreffelijk eten en drinken slechts een klein deel van het neerzetten van een prettige beleving voor gasten. Aspecten als service, ambiance en een simpele glimlach zorgen ervoor dat je een heel eind komt in het neerzetten van een ervaring. Het geheim – en tevens het verschil tussen een geweldige avond of een gezellig avond is bij navraag vaak aangeduid in een ervaring die “net dat beetje meer” biedt. It’s all in the details. 

Smaakpapillen op reis nemen
Bij Amante Limoncello is het ons doel om belevingen net dat beetje beter te maken. Wij maken een limoncello van biologische citroenen. Door enkel met de basis ingrediënten te werken en vooral ver weg te blijven van geur, kleur en smaakstoffen hebben we lang moeten experimenteren op een perfect recept. Wij nemen de consument mee op reis waarbij we bijna alle smaken prikkelen: zoet, zuur, licht bitter en met zelfs een vleugje umami. En dat alles in een harmonieuze balans.

Onze smaak is bekroond door de vakjury van de International Wine and Spirits Competition met een zilveren onderscheiding en de lovende smaaknotitie:

‘Subtle yet intriguingly entencing. A good mouthfeel and balance; tender flavours with hints of honeydew melon, and a lingering fruit finish.’

Limoncello is booming
Limoncello is van oudsher een traditionele likeur. Het heeft een veelal suf imago en wordt met name in de zomer genuttigd. Het kan ook anders. Op een fles Amante Limoncello zul je geen citroen zien staan met daarbij aangeduid dat het (over)grootmoeders recept bevat. 

Wij willen het hele jaar door unieke ervaringen neerzetten. Dit begint al bij de fles met een etiket dat net zoals een goede wijn een verhaal vertelt en bovendien nieuwsgierigheid van eenieder prikkelt. De fles straalt ambacht en luxe uit (en is daarnaast ook goede bar decoratie).

Verrassend veelzijdig – perfect in de horeca
Limoncello is zo veel meer dan slechts een likeur bij koffie. Limoncello leent zich perfect om er fantastische cocktails van te maken die jouw gast net dat beetje extra kunnen laten beleven. Denk bijvoorbeeld aan een feestelijke limoncello met baileys en espresso cocktail. Deze staat zelden op de kaart maar heeft het vermogen om verwachtingen te overtreffen. Of misschien wel een limoncello met tonic en een blaadje basilicum. Eenvoudig, doch intens rijk in smaak. Natuurlijk blijft er ook altijd nog de reguliere limoncello – rechtstreeks vanuit de vriezer geserveerd. 

Als er een schaap over de dam is…
In de horecavoorzieningen waar Amante Limoncello reeds geserveerd wordt, verleiden we op het terras graag bezoekers. Zo wordt bij enkele restaurants de limoncello rechtstreeks aan tafel geschonken. De consument ziet een fraaie, knalgele (magnum)fles geschonken worden. Veelal horen we dat dit de nieuwsgierigheid prikkelt en er daardoor vaak bijkomstige bestellingen komen.  

Ervaar het
Bij Amante Limoncello willen we niks liever dan mooie belevingen neerzetten. Ben je nou ook geïnteresseerd in ons product of heb je een idee wat we samen kunnen uitwerken, laat wat van je horen! Iedere belangstellende bieden wij een gratis proeffles aan. Zo willen wij jouw ervaring net dat beetje beter te maken. 

Cincin!

www.amante-limoncello.nl

LinkedIn: amante-limoncello
Instagram: amantelimoncello