Voor een bepaald publiek is een gin tonic een fijne feest ervaring. Je kiest dit omdat je het leven wil vieren. In gezelschap beslis je om iets bijzonders te nemen. Iets feestelijks, iets duurder, iets Bourgondisch. Voor de horeca is dit een kans om zijn klant te geven wat hij wil. Iets unieks. 

De gouden “12 EURO per klant meer omzet introductie”:

Jij tegen je klanten: “goede avond, mag ik u de kaart afgeven, vandaag staat er … op de suggestie. Als aperitief serveren we een eigen Gin, onze “… gin” vernoemt naar “… dorp”. Ons team is deze gaan maken in een stokerij in België. We gaven hem ondermeer de kruiden uit het park. Het is een gin die we klassiek serveren met tonic, of in een zoetere versie met aardbei en hibiscus tonic. Of wil je nog eerst even kijken op de kaart? Dan kom ik zo terug.”

De drie beste redenen:
1. Meer lokale verbinding
2. Meer omzet door meer verkoop
3. Je kunnen onderscheiden van de rest is prettig

Hoe kan Sterkstokers je helpen?
• Neem contact op via mail of telefoon.
• Bespreek je wensen, vraag de prijzen en beslis of dit haalbaar voor je is.
• Maak dan een afspraak, bezorg eventueel vooraf je eigen kruiden. We helpen je met je concept zo waardevol mogelijk te maken.
• Tijdens een twee uur durende sessie blenden we de afzonderlijk gestookte kruiden tot een recept dat je past.  Ondertussen bezorg je ons het etiket. Enkele weken later bottelen we jouw eerste flessen. 

Tel.: +32 32 93 92 61
Mail: info@sterkstokers.be
www.sterkstokers.be