Verstegen helpt de horeca-ondernemer graag bij de opstart na Covid-19! Alle horeca-ondernemers zijn hard getroffen door het virus, daarom biedt Verstegen een gratis toolkit op maat aan, met een door ons samengesteld menu die breed inzetbaar is.

De toolkit is volledig gericht op de situatie na Covid-19 waar een goede prijs-kwaliteitverhouding belangrijker is dan ooit en delivery & take-away de nieuwe normaal worden.

Wat houdt de toolkit in?
In de toolkit vind je één gratis product uit de sauzencollectie van Verstegen en een samengesteld menu van een 6-tal recepten. Deze 6 recepten kun je maken met de betreffende saus. De actie loopt 3 maanden waarbij er iedere maand een andere saus beschikbaar is met een bijpassend menu. De producten en menu’s zijn seizoensgebonden en zo ontwikkeld dat de gerechten delivery proof zijn. Wel zo gemakkelijk in deze tijd!

Uiteindelijk zal het menu jou een hoog rendement opleveren waarbij wij jou een handige kostprijscalculatie bieden. De recepten zijn hufter proof en behoeven relatief gezien weinig handelingen, zodat jij kosten en tijd kan besparen in de keuken.

De actie loopt 3 maanden, vanaf juli. Iedere maand is er een andere saus uit de collectie beschikbaar, inclusief een op maat gemaakt menu. De 3 sauzen die wij hebben geselecteerd zijn de Asian black pepper sauce, de Asian bun & bbq sauce en de Salsa cajun sauce.

Ben jij een horeca-ondernemer die deze gratis toolkit goed kan gebruiken? Vanaf juli kun jij de gratis toolkit bestellen via de website van Verstegen.

Ook in augustus en september kun je de toolkit bestellen, waarbij een andere saus aan bod komt met een bijpassend menu.

Voor meer inspiratie of vragen over onze producten, neem dan contact met ons op.

Onze sauzencollectie is vernieuwd!

nieuwe sauzen verstegen

Waar saus vroeger nog een bijproduct was, wordt het een steeds belangrijker onderdeel van verschillende gerechten. Het kan bovendien net dat onderscheidend vermogen bieden. Daarom hebben we goed gekeken naar onze bestaande toppers, daar nieuwe sauzen aan toegevoegd en alles ondergebracht in drie herkenbare lijnen: Classic, Connoisseur en Guilt Free. Alle drie de lijnen bevatten heerlijke sauzen voor in iedere keuken, gemaakt van de allerbeste ingrediënten die bij de oorsprong vandaan komen.

Veel succes met de opstart van jouw horeca-zaak! Samen staan we sterk!