Vanaf 8 november tot en met 1 december staat er een interessante reeks aan avonden op de Utrechtse agenda voor iedereen die van schaken én van een gezellige uitje houdt. Gedurende 4 weken organiseert Brouwerij de Leckere op maandagen, dinsdagen en woensdagen het Lecker Schaken Schaaktoernooi in 9 cafe’s en restaurants in Utrecht. 

„De Netflix-serie The Queen’s Gambit heeft schaken weer razend populair gemaakt”, vertelt Eric Odewald, initiatiefnemer en directeur van Brouwerij De Leckere. Nadat wij elkaar lange tijd alleen online hebben kunnen uitdagen, is er eindelijk weer ruimte voor een levendig, ouderwets potje Schaak. Op een écht bord, waarover jij je opponent recht in de ogen kunt kijken, met een écht biertje op tafel.

Grand finale op woensdag 1 december 
De winnaars van deze avonden worden uitgenodigd om de beslissende strijd te spelen tijdens de grand finale op woensdag 1 December. Naast eeuwige roem strijden de winnaars om de hoofdprijs: een compleet verzorgd weekend in Utrecht voor twee inclusief rondleiding in de brouwerij, bierproeverij, diner in het De Leckere café en overnachting.

Data & tijden 
Het toernooi speelt zich iedere avond af in een ander café of restaurant in Utrecht. De eerste ronde vindt plaats op 8 November bij het Werkspoor Cafe van Bierbrouwerij De Leckere. De eerstvolgende editie zal plaatsvinden op de Straatweg, gevolgd door de Nieuwe Dikke Dries. De wedstrijden starten stipt om 19:30 en . De data van de schaaktoernooi zijn als volgt:

8, 15, 16, 17, 22, 23, 24, 29, 30 November & grand finale op 1 December
Kijk voor meer informatie én het inschrijfformulier op de website van Brouwerij De Leckere. Deelname bedraagt €7,50 en is inclusief een pul bier.

Tickets verkrijgbaar via: 
https://deleckere.nl/product/schaaktoernooi/