Een groeiend aantal mensen heeft te maken met een of meerdere intoleranties of allergenen. Om deze mensen in hun behoefte te voorzien biedt VA Foods een divers assortiment allergeenvrije producten aan. In de basis zijn alle producten vrij van 15 allergenen met daar bovenop vegetarische, vegan en halal producten. Samen eten is hierdoor weer mogelijk!

Veganistische Frikandel
De nieuwe vegan frikandel Fricado is het nieuwste lid van de VA Foods familie. Uniek in zijn soort -deze is namelijk niet alleen vegetarisch, maar ook veganistisch- met de bite en smaak van een frikandel met vlees.

Vegan kaassoufflé
Ben jij meer een kaasfan? Dan is de vegan Cheeszero Soufflé (kaassoufflé) of Cheeszero Croquette wellicht jouw favoriet! Wie niet beter weet, denkt kaas te proeven. Maar schijn bedriegt, want VA Foods is erin geslaagd een vegan en allergeenvrije kaas te ontwikkelen. Deze vegan kaas wordt doorgevoerd in diverse producten en is geliefd onder vele!

Ovenbestendige folie
Nieuw is ook de speciale verpakking voor het Frikandelbroodje en Cheeszero Bite, waarmee kruisbesmetting zo goed als voorkomen kan worden. De verpakking is hittebestendig en kan daarmee met product in de oven of Airyfrer bereid worden. Dit maakt het mogelijk om de producten in een glutenvolle oven te bereiden.

Met het aanbieden van producten van VA Foods kunt u een brede groep bedienen. Gezinsleden nemen kennissen en familieleden mee, wat zorgt voor extra omzet. Daarnaast zorgt het bedrijf ook voor reclame-uitingen, bereidingsadvies en social media aandacht.

Het diverse assortiment is o.a. geschikt voor de friteuse, Combi Steamer, Airfryer, TurboChef, pan én oven met grill. Bewust lekker!

www.VAFoods.eu

vegetarische-snacks-horeca