francois-geurds-jacob-jan-boerma-sterrenchef-michelin-horeca
Unieke samenwerking tussen François Geurds & Jacob Jan Boerma zorgt voor een romantische explosie met 6 Michelinsterren op Valentijnsdag!

Michelin-chefs François Geurds & Jacob Jan Boerma delen hun liefde voor gastronomie met een unieke culinaire samenwerking, de Tender Loving Care Valentine’s Box, een 6 Michelinsterren beleving!

François Geurds: 3 Michelinsterren (François Geurds & Foodlabs by François Geurds) & Jacob Jan Boerma: 3 Michelinsterren (De Leest) zijn samengekomen met één liefdesmissie: de meest romantische explosie in de geschiedenis creëren! De culinaire helden veroveren deze Valentijnsdag harten met de TLC Valentine’s Box; een romantische 6 Michelinsterren beleving voor thuis. De topchefs hebben door de jaren heen als Culinaire Cupido gespeeld voor duizenden romances, maar deze samenwerking is nog nooit eerder uitgevoerd. Deze unieke 6-sterren beleving wordt bereid door de twee Michelin-chefs met absolute liefde voor culinair genot en oneindig veel romantiek.

De culinaire romantici brengen heel Nederland in de gelegenheid Valentijnsdag te beginnen met een romantische Ontbijt Box voor 2 personen (€75,-). S ’avonds kan je genieten van de TLC Valentine’s Box (2 personen: €149,50). Upgrade dit gastronomische diner met champagne en kaviaar voor nog meer culinair genot (€100,-).

Als je de romantiek naar een uitzonderlijk hoog niveau wilt tillen, ga dan voor de Ultimate TLC Valentine’s Box voor 2 personen en geniet van zowel de TLC Valentine’s Box met champagne en kaviaar als de Ontbijt Box voor €300,-.De chefs verzekeren je dat zelfs Cupido jaloers zal zijn!

De TLC Valentine’s box is door heel Nederland te bestellen via tlc@fgrestaurant.nl.

Jacob Jan Boerma
In 2002 opende Boerma, samen met Kim Veldman, restaurant De Leest in Vaassen. Dit restaurant ontving in 2003 een eerste, in 2006 een tweede en eind 2013 een derde Michelinster. Boerma streeft naar in zijn ogen fraai opgemaakte gerechten volgens de Franse keukentraditie die bereid zijn met lokale biologisch geteelde ingrediënten. Boerma werd door de GaultMillau in 2009 verkozen tot Chef van het Jaar.

François Geurds
Sterrenchef François werd al op jonge leeftijd gegrepen door de passie voor koken van zijn moeder. Zo zat hij als kind betoverd voor de oven, verbaasd over wat er daarbinnen gebeurde. Hij had maar 1 wens, leren koken. Hij wilde deze magie begrijpen en de technieken beheersen. Hij stopt niet voor hij het hoogst haalbare bereikt heeft. Samen met zijn team heeft hij een plek gecreëerd waar hij zijn gasten verrast en ultiem laat genieten en waarbij alles klopt op het gebied van smaak, service en sfeer. Elke dag opnieuw. Met zijn restaurants FRANÇOIS GEURDS en FOODLABS by François Geurds staat hij aan de top van de Nederlandse gastronomie.

sterrenchef-foodbox-valentijnsactie-michelin-sterren-horeca