Een samenwerking van Cook Like a Chef, De Goede & de Stoute, Hof Sypesteyn in samenwerking met War Child en De Librije***

Op 17 september a.s. organiseert Cook Like a Chef i.s.m. brouwerij De Goede & de Stoute, Hof Sypesteyn en restaurant De Librije een veelzijdige culinaire avond op het sprookjesachtige Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht.

Tijdens het programma vertelt schrijver Ronald Giphart over de geserveerde wijnen en zijn stage bij De Librije, speelt een jazzduo o.l.v. David Lucas en serveert brouwerij De Goede & De Stoute zijn prijswinnende Cuvée Prestige.

De gasten genieten van een vijfgangenmenu uit de keuken van De Librije en kunnen desgewenst zelf aan de slag met de opmaak van de borden. Ook kan er een aantal “try before you die” wijnen per glas of proefglas worden besteld.

De avond wordt afgesloten met een loterij met culinaire prijzen waarvan de opbrengst ten goede komt aan War Child.

Hoe ziet de avond eruit?
Tijdens het avondvullende programma geniet je met je gezelschap van een vijfgangenmenu van De Librije. Alle gerechten zijn in de keuken van de Librije voorbereid en worden ter plekke opgemaakt.

Je kunt zelf aan de slag met de gerechten (“hands-on”), of je laat je in de watten leggen door de Cook Like a Chef keukenbrigade.

Een jazz-saxofonist verzorgt de live muziek en de avond wordt afgesloten met een loterij met culinaire prijzen waarvan de opbrengst ten goede komt aan War Child. 

Programma
18.30 – 19:00 uur:
inloop en ontvangst met glas Vuurzee Cuvée Prestige of een glas Kus van Thérèse Cava Brut

19:00 uur:
– Welkom door Jan Bartelsman, eigenaar en oprichter van Cook Like a Chef.
– Introductie en uitleg over het menu en de bereidingswijze.
– Video welkomstboodschap van Jonnie en Thérèse Boer.
– Korte introductie Warchild.

vanaf 19.15 uur:
– Uitleg “try before you die” wijnen.
– Genieten van het vijfgangenmenu (evt. zelf opmaken).
– Loterij met culinaire prijzen ten gunste van War Child.

23.00 uur: einde programma

Parkeren en vervoer
Op locatie is het gratis parkeren. Let op: Er kan ook worden gezorgd voor vervoer naar huis in je eigen auto. Neem contact met ons op voor meer informatie. Ook zijn er goede hotels in de buurt aanwezig.

Zaterdagavond 17 september vanaf 18:30

Locatie
Nieuwloosdrechtsedijk 150
1231 LC Loosdrecht

Wijnen en dranken kunnen op de avond zelf besteld worden en zijn niet inbegrepen in de prijs.

Klik hier voor het bestellen van tickets!