-persverklaring-

De gezondheid en het welzijn van de bezoekers is het allerbelangrijkst voor ons en ondanks het advies van de lokale overheid om door te gaan met de evenementen in Amsterdam, hebben we vandaag de uiterst moeilijke beslissing genomen om The Amsterdam Coffee Festival te verplaatsen naar een later moment.

Na een grondige evaluatie van de huidige situatie van het Coronavirus die gisteren door de WHO als pandemie is uitgeroepen en in het belang van de veiligheid van al onze bezoekers en partners, is The Amsterdam Coffee Festival 2020 officieel uitgesteld.

Zodra de nieuwe data bekend zijn, brengen we je op de hoogte. Alle gereserveerde tickets en workshops worden dan automatisch overgezet. Jouw bijgewerkte tickets zijn daarna beschikbaar om opnieuw te downloaden. Mocht je niet op de nieuwe data aanwezig kunnen zijn, neem dan contact op met ons team.

Het verdere programma met de festivalonderdelen als de SCA Championships,  Roast Masters™, Latte Art Live, The Mindful Coffee Tasting Experience, alle workshops, lezingen en festiviteiten blijven ongewijzigd.

Daarbij zal het ACF-team de komende maanden onvermoeibaar werken aan het verder uitbouwen van het bestaande programma en het leveren van een festivalervaring, die het wachten waard is!

In het licht van de huidige situatie willen we je bedanken voor jouw begrip, flexibiliteit en steun. De nieuwe data maken we snel bekend!