Beste Bocuse d’Or Nederland fan,

De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or maakte in een persconferentie bekend dat team Bocuse d’Or Nederland officieel is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale in Noorwegen.

Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen. Chef Marco van der Wijngaard en commis Stijn de Jong vertegenwoordigen Nederland in deze Olympische Spelen onder koks. Zij stappen dinsdag 19 maart de wedstrijd-arena in met startnummer 6.

François Geurds, president van Bocuse d’Or Nederland: “Het bestuur heeft zich er zeer sterk voor gemaakt om door de selectie te komen. Er wordt door de wereldorganisatie gekeken naar de professionaliteit waarmee het team zich presenteert, de kwaliteit van de ingediende recepturen, de wijze van storytelling, het indrukwekkende prijzenpakket van partners, de uitstraling van de Nederlandse finale tijdens Gastvrij Rotterdam en talloze andere criteria.”

Lees hier meer over.

Vol trots en gastronomische power reist Team NL af naar Trondheim in maart! ⚡️
De volgorde van deelnemende teams:

19 maart 2024
1. IJsland
2. Polen
3. Frankrijk
4. Spanje
5. Tsjechië
6. Nederland  
7. Denemarken
8. Italië
9. Duitsland
10. Noorwegen

20 maart 2024
1. Estland
2. België
3. Verenigd Koninkrijk
4. Zweden
5. Slowakije
6. Turkije
7. Letland
8. Finland
9. Zwitserland
10. Hongarije

Iedereen is van harte welkom om als toeschouwer Team NL in Trondheim te supporten vanaf een zinderende publieke tribune, waar de Nederlandse vlag fier zal zwaaien! Informatie over tickets en overnachtingen vind je onderstaand:
TICKETS BOCUSE D’OR
OVERNACHTEN IN TRONDHEIM