‘Support Your Locals’ tijdens de coronacrisis: platform voor culinair ondernemers en hun lokale initiatieven in Arnhem

Binnen 4 dagen al 50 ondernemers aangesloten

Arnhem, 26 maart 2020 − Ondernemer en culinair consultant Kyonne Leyser is een noodplatform gestart om lokale ondernemers te steunen tijdens de coronacrisis: #SUPPORTYOURLOCALS Arnhem. Hiermee wil ze culinair ondernemers in Arnhem een podium bieden voor hun initiatieven − van tegoedbon tot speciale bezorgservice en andere ludieke acties

Kyonne Leyser, initiatiefnemer van #SUPPORTYOURLOCALS Arnhem: “Ik zie om me heen hoe moeilijk ondernemers het hebben en ik wilde graag iets voor ze doen.”

Kyonne stond op het punt een eigen culinair initiatief te lanceren, maar omdat horeca en restaurants hun deuren moesten sluiten, kan ze hier niet mee verder. Nu stelt ze haar platform beschikbaar om andere ondernemers in Arnhem te helpen. Via het platform komen consumenten erachter waar ze in Arnhem producten of maaltijden van lokale ondernemers kunnen afhalen of laten bezorgen, of waar ze cadeaubonnen kunnen kopen die ze later kunnen inwisselen. Er zijn inmiddels 50 ondernemers aangesloten bij het platform.

Kyonne: “Als culinair fotograaf met een achtergrond in online marketing, communicatie & PR voor restaurants, draag ik gastronomisch Nederland een warm hart toe. Ik ben blij dat er in Anrhem juist in deze tijden ontzettend mooie initiatieven ontstaan. Tegelijkertijd zie ik dat niet iedereen de kennis of het bereik heeft om zijn boodschap te verspreiden. Via het platform #SUPPORTYOURLOCALS Arnhem kunnen lokale ondernemers hun initiatieven in Arnhem zichtbaar maken. Dus meld jouw initiatief aan en laat Arnhem weten wat je te bieden hebt!”

Meer informatie, alsook een overzicht van alle initiatieven, is te vinden op de website van het platform.


Voor meer informatie
Kyonne Leyser
Telefoon: 06 55 72 7732
E-mail: info@kyonne.com