carlton ambassador den haag

SOUS-CHEF

FULLTIME (4 OF 5 DAGEN)

Al meer dan 25 jaar is het Carlton Ambassador in Den Haag een begrip voor zowel de zakelijke als de leisure markt. Met 88 luxe kamers, twee stijlvolle zalen die mogelijkheid bieden voor verschillende (zakelijke) evenementen en een prachtig restaurant met ruim én zonnig terras, is het een ware parel voor de stad.

Het hotel is gevestigd in een bijzonder monumentaal pand op de hoek van de Sophialaan & Zeestraat, midden in het hart van de statige Ambassadewijk, op steenworp afstand van het centrum en gezellige Zeeheldenkwartier

Restaurant Sophia is een begrip voor onze hotelgasten, maar ook voor gasten uit de buurt. Of dat nou is voor een mooie kop koffie met huisgemaakte Madeleine, een (zakelijke) lunch of het culinaire Menu Puur op ons zonovergoten terras, de mooie omgeving leent zich daar uitstekend voor, net als de kwaliteit.

In de keuken van Sophia wordt er op niveau gekookt onder leiding van Chef kok Jeroen van Brecht. De liefde voor (lokale) verse producten en een menukaart met een mooie Internationale doch klassieke touch, maken het dat Sophia zich kan onderscheiden van de rest van de markt.

Het zijn gekke tijden voor de horeca. Echter, onze visie is dat op de korte & lange termijn, het restaurant een nóg groter onderdeel gaat worden van ons totale product. De keuken is dan ook het hart van ons hotel, vanuit waar er de hele dag door voor gasten gezorgd wordt. Of het nou gaat om het ontbijt, de lunch, een borrel of een mooi diner in een van onze zalen, alles wordt vanuit één keuken gedaan.

Daarom zijn wij dan ook op zoek naar een enthousiaste én initiatiefrijke sous chef die zich samen met Chef Jeroen wilt ontfermen over het succesvol managen van de keuken van het Carlton Ambassador & Restaurant Sophia!

HERKEN JIJ JEZELF IN HET VOLGENDE

▪  Je bent goed georganiseerd, representatief, gastvrij, stressbestendig en communicatief sterk

▪  Je hebt een afgeronde koksopleiding niveau 3 of 4

▪ Je beschikt over ruime productkennis en je hebt ervaring met HACCP

▪ Je hebt oog voor kwaliteit en blijft op zoek gaan naar nieuwe inspiratie en de laatste trends op het culinaire gebied

▪ Je hebt een hele grote liefde en passie voor eten en drinken

▪ Maar je kan boven alles heel lekker koken!

▪ Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat zelfstandig een team aan te sturen bij afwezigheid van de chef

▪ Ervaring als sous chef is een pré. Ben jij een gemotiveerde chef de partie die graag deze stap maakt, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.

WIJ BIEDEN:

▪Een hele leuke werksfeer binnen een jong en enthousiast team waar op hoog niveau gekookt wordt

▪Jouw eigen inbreng wordt erg gewaardeerd en je krijgt de vrijheid jezelf te zijn en mee te denken in de ontwikkelingen van het Ambassador & Sophia concept

▪Goede arbeidsvoorwaarden en competitief salaris passend bij de functie

▪Een goeie verhouding tussen werk en privé door de mogelijkheid in 4 dagen fulltime te werken

▪Onderdeel van de Carlton Hotel Collection met jaarlijks een gratis overnachting & diner in een van onze hotels

Een hele leuke werksfeer binnen een jong en enthousiast team waar op hoog niveau gekookt wordt

ZIJN WIJ EEN MATCH?
Herken jij jezelf helemaal in de functieomschrijving en ben jij de ambitieuze souschef die passie heeft voor koken? Stuur dan jouw cv en motivatie naar Jeroen van Brecht, jvbrecht@ambassador.carlton.nl.