Niet enkel in januari maken we goede voornemens, ook september staat daarvoor bekend. En laat dan gezond en regelmatig eten binnen de top 10 staan van goede voornemens! Ook met een degelijke online food ordering oplossing kan je dat spreekwoordelijke graantje meepikken uit dat wenslijstje!

Met een lege boekentas naar school?
Daar heeft de pers het al ruimschoots over gehad, zonder ontbijt en met een lege boekentas naar school en onderweg een blikje limonade en wat suikergoed inslaan? Niks is ongezonder en daar kan je als foodondernemer nu wel een betere mouw aan passen. Met Rakedi kan je in een wip een mooie website krijgen met je online assortiment dat dagen op voorhand besteld en betaald kan worden. Niet open in de vroege ochtend, maak dan je bestellingen in de voormiddag klaar en ze kunnen tijdens de middagpauze afgehaald worden.

The fast & furious lane!
Lunchen over de middag is dikwijls rushen om binnen die korte tijd een lekkere, gezonde hap te vinden en dan bovendien ook nog de tijd hebben om dat rustig op te eten. Je kan best de logistiek in je zaak wat reorganiseren en zorgen voor een fast lane waar reeds bestelde en betaalde etenswaren kunnen afgehaald worden terwijl je balie gereserveerd blijft voor de andere klanten.

Druk, druk, druk op kantoor?
Ook in een zakelijke omgeving is er nood aan een lekkere hap en drankje over de middag. Op dezelfde manier als de scholieren kan je het assortiment van je zaak professioneel richting hongerige magen sturen! Het aantal contactmomenten met bedrijven is ook veel groter. Vele vergaderingen en het aangename aan het nuttige koppelen door tijdens het overleg ook samen wat te eten is een veel voorkomend fenomeen. Om dan maar niet te spreken over de afscheidsborrels.
En daar is een lokale foodondernemer met een online food ordering platform op zijn plaats!

My wallet is like an onion, opening it makes me cry!
Herkenbaar? Er daar doelen we niet mee op de consument, want online ordering surft op de algemene trend dat er steeds minder cash in omloop is en dat ongeveer iedere consument wel een elektronisch betaalmiddel op zak heeft. Maar we hebben het vooral over de kosten voor de foodondernemer! Lunchpauze orders zijn kleine orders en daar wegen de kosten voor elektronisch betalen zwaar op door. Het is dus de bedrijfswinst portemonnee die leeg geraakt!

En toen was er de Rakedi wallet
Met de Rakedi wallet nodig je de klant uit om vooraf geld te storten in een wallet, dat geld komt gelijk op jouw rekening en dus betaal je slechts één keer transactiekosten. Beloon je klant met een extraatje bij de aanmaak van een wallet en dat is zo terugverdiend. Zolang er geld in de wallet zit kan je klant bestellen en uit die wallet betalen. Handig toch?

Stap eens op de bedrijven af in je buurt
Je kan voor een onderneming in je buurt met flink wat online ordering potentieel een bedrijfsaccount aanmaken waar de werknemers aan gelinkt zijn met een wallet en waarbij alle bestellingen geclusterd worden binnen een bepaalde tijdsblok. Dit is een ideale oplossing als levering aan bedrijven in je aanbod zit. Zo krijg je tijdig alle bestellingen binnen, heb je een afsluitmoment waarop geen orders meer kunnen verwerkt worden en is alles vooraf betaald. En de werknemer besteld rustig vanop zijn werkplek, geen gedoe met rondjes draaien bij de collega’s om de bestellingen bijeen te harken en dan een tweede rondje om de centen op te halen.

Moet er nog een factuur zijn?
Zakelijke klanten willen dikwijls een factuur voor hun online food bestellingen. Deze optie biedt Rakedi ook aan: online bestellingen krijgen met een paar kliks automatisch een factuur en zelfs voor klanten die in de zaak bestellen en toch een factuur willen kan je deze functie inzetten.

Wacht dus niet langer en bel of mail, we komen er aan. Kijk alvast eens op www.rakedi.info!

info@rakedi.be of +32 53 42 05 19.