Of je nu barista, gastvrouw, kok of bartender bent, kleding in de hospitality wereld moet niet alleen representatief zijn maar vooral ook heel lekker zitten.
Bij SA Wear begrijpen we dat heel goed. Niet voor niets is onze slogan ‘Feel great, perform better’. Als je je prettig voelt, straal je dat uit. Daarnaast moet de kleding passen bij de uitstraling van je bedrijf.


Ga je voor stoer, casual of klassiek?
Wij ontwerpen, ontwikkelen en leveren hoogwaardige bedrijfskleding. Hoogwaardig in de zin dat we alleen goede kwaliteit stoffen gebruiken waardoor kleding tegen een stootje en vlekje kan. Bovendien moet het goed wasbaar zijn en lang meegaan. Naast ons uitgebreide assortiment, leveren wij custommade. Dat kan al vanaf drie stuks per model. Onze kleding wordt in Europa geproduceerd. Daardoor kunnen wij  kleine oplages leveren en is het gegarandeerd verantwoord gemaakt. Ben je op zoek naar een eigen kledinglijn voor je zaak of een nieuwe look? Laat het ons weten. Een persoonlijk gesprek vinden wij belangrijk. Jij vertelt wat je wensen zijn, wij weten precies welke mogelijkheden het beste bij je passen. Er zijn namelijk zoveel verschillende kwaliteiten en keuzes. In één van onze vier showrooms ben je altijd van harte welkom om een kijkje te nemen en te passen. Ook kunnen wij bij je langs komen voor een persoonlijk gesprek en kun je een sample aanvragen.

Meer informatie vind je op www.sawear.nl.