keuken-apparatuur-grootkeuken-keuken-onderhoud-bert-muller

Door de coronacrisis en de verplichte sluiting van restaurants, hotels, bedrijfsrestaurants en andere plaatsen waar voedsel bereid en geserveerd wordt, staat veel apparatuur noodgedwongen stil. In de ene situatie is dit geleidelijk gegaan en in andere situaties ad hoc. Hoe dan ook, uw kostbare apparatuur staat langdurig stil en u gaat er weer over nadenken hoe en wanneer u dit wederom gaat opstarten.

Deze opstart vergt wel enige zorg en aandacht.
1.Is de apparatuur zorgvuldig schoongemaakt?
2.Heeft de apparatuur een servicebeurt gehad?
3.Heeft u de apparatuur periodiek rustig latendraaien?

Dan zal de opstart weinig tot geen problemen opleveren.

U bent na het spoelen van de waterleidingen, het terugplaatsen van schone filters en een visuele inspectie, klaar voor een nieuwe start. Uw apparatuur heeft goed onderhoud gehad, was geconserveerd en dus klaar voor de nieuwe opening. Schoonmaken, aanvullen en starten.

Is dit niet het geval of twijfelt u hieraan?
Dan kunnen wij u van dienst zijn.
Bert Muller Services is onderdeel van Bert Muller Grootkeukentechniek BV een eigen servicebedrijf met vakbekwame grootkeuken technici, volledig gecertificeerd: VCA* + Petrol, ISO 9001-2015, NEN3140 keurmeesters en wij inspecteren en controleren conform NEN6727.

Kortom uw kostbare apparatuur is bij ons in goede handen.
Wij controleren uw apparatuur van A tot Z op de kritische punten, vervangen daar waar nodig pakkingen, keer-ringen, slangen, filters, water- ventielen etc. en keuren uw stekkerklare apparatuur conform NEN3140, zodat u weer veilig en bedrijfszeker kunt starten. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren of revisie dan wel vervanging van apparatuur een betere optie voor u is.

Bert Muller is sinds jaar en dag lid van de N.V.L.G. en bestaat ruim 120 jaar.

www.bertmuller.nl

keuken apparatuur-Bert muller- Grootkeuken-onderhoud