Van kaviaar naar pindakaas: Nieuw boek over failliet gaan met je restaurant en wat...

Stephan Nijst was een gedreven chef-kok die bij een aantal uitstekende (sterren)restaurants kookte. In 2008 werden hij en zijn partner een van de vier...

Sterrenchef François Geurds gaat voedselverspilling tegen en kookt voor Rotterdamse daklozen

Sterrenchef François Geurds gaat voedselverspilling tegen en in het kader van Verspillingsvrije Week kookt François Geurds met zijn team van 7 t/m 13 september...

Restaurant Hemingway Bergen op Zoom wordt Restaurant 1397 en vaart nieuwe culinaire koers

Restaurant 1397 is de nieuwe naam van restaurant Hemingway in Grand Hotel en Résidence De Draak in Bergen op Zoom. Het restaurant, dat is...
Restaurant Robot

Bediend worden door een robot? ADAS Groep gaat creatief om met personeelstekort

Deventer 24 augustus, Bij restaurant The Hangar in Teuge kunnen gasten sinds kort bediend worden door een robot. Nadat de gasten hun bestelling hebben...

Daalder verhuist naar Amsterdam West

Nog geen half jaar nadat chef Dennis Huwaë met Daalder zijn eerste Michelinster ontving, pakt het team ’t restaurant in. Inclusief ster. Daalder verhuist...

Café Mozaïek lanceert nieuw foodconcept en menukaart

Café Mozaïek is samen met het theater, Podium Mozaïek, gevestigd in Amsterdam-West en telt 60 zitplaatsen binnen en 70 zitplaatsen buiten op het grootste...

Wijnmakers & Chefs in Het Scheepvaartmuseum

Tussen maandag 6 september en zondag 19 september komen de beste internationale wijnmakers en de Nederlandse topchefs naar Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Zij slaan...

Voormalig 3-sterren restaurant De Leest wordt Italian Fine Dining Restaurant AROMA

Topchef Jacob Jan Boerma heeft 3 Michelinsterren zaak De Leest verkocht aan Jan Leune, een Nederlandse ondernemer uit Italië. Samen met chef Pasquale Carfora...

(Food)sharing is caring, maar dubbeldippen en vingers aflikken is verboden

Uit onderzoek van Deliveroo blijkt dat shared dining hot en happening is Aankomende vrijdag is het International Friends Day, de dag waarop je de relatie...

REFOOD BRENGT DE WAARDEVOLLE GRONDSTOFFEN VAN VOEDSELRESTEN TERUG NAAR DE NATUUR

Als klant van ReFood draagt u bij aan een duurzamere wereld. Maar waarom kan ReFood zich als organisatie zo duurzaam noemen en hoe gaat...