Gro2gether-veggieburger-horecaleverancier

Wayback Burgers en GRO lanceren de circulaire Mushroom Veggie Burger

Flexitariërs en vegetariërs, planeetvrienden en lekkerbekken opgelet: Wayback Burgers heeft de Mushroom Veggie Burger van GRO gelanceerd in hun vestiging in Breda en Tilburg....
bistroo-bestel platform-horeca

Concurrent Thuisbezorgd haalt 8 miljoen euro op

Investeerders zien brood in Bistroo, het nieuwe platform voor de bezorging van restaurant maaltijden. De 8 miljoen wordt ingezet om de 20.000 gebruikers te...
catering-horeca veiling-troostwijk

Online veilingen horeca en cateringapparatuur wegens bedrijfsbeëindiging Servé

Het Hilversumse verhuurbedrijf Servé is al vele jaren een begrip. Het bedrijf werd meer dan een kwart eeuw geleden opgericht en groeide uit tot...

Online veiling wasstraten en bestekreinigingsmachines wegens bedrijfsbeëindiging Servé

Het Hilversumse verhuurbedrijf Servé is al vele jaren een begrip. Het bedrijf werd meer dan een kwart eeuw geleden opgericht en groeide uit tot...
grootkeuken-4horeca-horeca-apparatuur

4-Horeca – Grootkeuken design en service

Advies & Design 4-Horeca ontwerpt en realiseert grootkeukens en horeca interieur inrichtingen. Dit kan van kleine bedrijfskeukens tot grote schoolkantines en andersom. Dankzij eigen tekenaars,...
terrasverwarming-stroomop-terras

Terrasverwarming met pellets: investeer in de toekomst

Uw terras is groter geworden en u wil er graag meer omzet uit halen? De terrasverwarmer met pellets maakt met zijn mooie vlam van uw terras...
horeca-keuken-chefkok-misset-place

Met PlateMate loopt alles op rolletjes

In de tophoreca is de mise en place voor grotere gezelschappen steevast een hele uitdaging. Veel (opgemaakte) borden, weinig effectieve ruimte: iedere chefkok kent...
keuken-apparatuur-grootkeuken-keuken-onderhoud-bert-muller

“Rust roest” Een oud gezegde en van toepassing op uw apparatuur?

Door de coronacrisis en de verplichte sluiting van restaurants, hotels, bedrijfsrestaurants en andere plaatsen waar voedsel bereid en geserveerd wordt, staat veel apparatuur noodgedwongen...
ORB-wijnen-nederlandsewijn

Zuid-Limburgs genieten met de lokale landwijn van Domein Steenberg

Wat van dichtbij komt is duurzaam. Om die reden maken steeds meer restaurants en traiteurs gebruik van lokale producten in hun gerechten. Dat geldt...
Hygiene

Zo maak je jouw horecazaak corona proof!

Vorig jaar maart kwam de grote klap voor horecazaken: vanwege de uitbraak van het coronavirus moesten ze allemaal hun deuren sluiten. In de zomer...