Nederlandse bierdrinker kiest voor vertrouwd merk en biersoort, ondanks interesse in nieuwe bieren.
Nationaal Bieronderzoek 2019: Trend bier bij het eten zet door
De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in...
Restaurants proppen zich vol
Niet alleen in Amsterdam, maar ook in bijna alle andere drukke toeristensteden zijn ze niet te missen: proppers. Medewerkers van de horecagelegenheid benaderen voorbijgangers...
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019: topwedstrijden en vakinformatie
De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450...
Nederlandse brouwers lopen voorop met vermelden ingrediënten en voedingswaarde
De leden van Nederlandse Brouwers lopen in Europa voorop als het gaat om het vrijwillig vermelden van de voedingswaarde en ingrediënten in bier. Op...
Familiezaak KARAF Food & Drinks opent haar deuren
Utrecht, 15 juni 2019 – Utrecht heeft er een nieuwe horecagelegenheid bij: KARAF Food & Drinks aan de Korte Jansstraat. Na meerdere succesvolle restaurants,...
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend
De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale...
De Librije terug in mondiale top 50
De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden...
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht
Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo: de bekende belegde...
Winnaar Amsterdam Food Pitch 2019 bekend
True Food Flavours van Dave Hurkmans is met zijn innovatieve product van 100% pure groenten en fruit poeders winnaar geworden van de Amsterdam Food...
Horecabeurs BBB Maastricht presenteert non-food trendsetters
Horecavakbeurs BBB Maastricht introduceert Folie à Deux, een nieuw beursonderdeel, dat ontwikkelingen op non-food gebied presenteert. Uitvindingen die binnen nu en tien jaar een belangrijke rol...