Horeca Expo Gent Dag 2: WINNAARS OP MAANDAG

Vandaag hing er een spannende sterrenkoorts in de lucht. Michelin reikte tijdens deze 2de dag van Horeca Expo naar jaarlijkse gewoonte de sterren uit. Ook...

Horeca Expo Gent Dag 1: AND THE WINNERS ARE

De 31ste editie van Horeca Expo Gent opende al meteen met een paar knallers van formaat. Benieuwd naar de hoogtepunten? Bekijk snel de compilatie van...

KleinePorties: Écht gastvrij!

Inmiddels meer dan een jaar geleden startte Sandra de Blaeij het initiatief ‘KleinePorties’. Meer dan 1000 restaurants zijn inmiddels door hun gasten aangemeld en...

150 jaar Friet

150 jaar Friet - We eten al eeuwen lang aardappels. Maar pas 150 jaar geleden werd het frietje ‘uitgevonden’. Nog altijd is het onverminderd...

HERE’S A NEW MACHINE IN TOWN: Animo’s stijlvolle OptiMe

Animo Optime - De nieuwste toevoeging aan het assortiment koffiemachines is de stijlvolle OptiMe. Speciaal ontwikkeld om smaak en uiterlijk samen te brengen: voor...

Serveren is een vak

De Werf in Veere heeft het beste terras van Nederland. Volgens het Horecavakblad Misset Horeca is het terras gastvrij, vakkundig, ondernemend en culinair hoogstaand....

Bib Gourmand restaurants, ultieme prijs-kwaliteit

Michelin presenteerde donderdag 7 november de nieuwe Bib Gourmand restaurantgids van 2020. Michelin presenteert een aparte gids voor de Benelux met restaurants die zijn...

BLACK BEER SAUCE

Hans Worst, de ongekroonde hotdogkoning van Rotterdam, staat niet alleen bekend om zijn overheerlijke broodjes worst, maar ook om de manier waarop hij deze...

Ranglijst Lekker 2020

Restaurant Inter Scaldes in het Zeeuwse Kruiningen is opnieuw de nummer één in de Top 100 van restaurantgids Lekker500. De tweede plaats is opnieuw...

Klant online en offline centraal
Hakvoort Professional lanceert nieuwe website

Bij Hakvoort Professional ging op 21 oktober de knop om: de vernieuwde www.hakpro.nl werd gelanceerd. Op de nieuwe website wordt de kennis die Hakvoort...