Café Mozaïek lanceert nieuw foodconcept en menukaart

Café Mozaïek is samen met het theater, Podium Mozaïek, gevestigd in Amsterdam-West en telt 60 zitplaatsen binnen en 70 zitplaatsen buiten op het grootste...

Wijnmakers & Chefs in Het Scheepvaartmuseum

Tussen maandag 6 september en zondag 19 september komen de beste internationale wijnmakers en de Nederlandse topchefs naar Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Zij slaan...

Voormalig 3-sterren restaurant De Leest wordt Italian Fine Dining Restaurant AROMA

Topchef Jacob Jan Boerma heeft 3 Michelinsterren zaak De Leest verkocht aan Jan Leune, een Nederlandse ondernemer uit Italië. Samen met chef Pasquale Carfora...

(Food)sharing is caring, maar dubbeldippen en vingers aflikken is verboden

Uit onderzoek van Deliveroo blijkt dat shared dining hot en happening is Aankomende vrijdag is het International Friends Day, de dag waarop je de relatie...

REFOOD BRENGT DE WAARDEVOLLE GRONDSTOFFEN VAN VOEDSELRESTEN TERUG NAAR DE NATUUR

Als klant van ReFood draagt u bij aan een duurzamere wereld. Maar waarom kan ReFood zich als organisatie zo duurzaam noemen en hoe gaat...

Nationale Horecadag wordt Week van de horeca en lanceert ‘Leukste horecateam van Nederland’ verkiezing

Amsterdam 13 juli. De organisatie van de Nationale Horecadag organiseert dit jaar een xxl editie; Week van de horeca, die plaats zal vinden van...
gedroogdfruit-gerecht-horeca

Geweld gedroogd fruit beter dan vers?

We zitten midden in de lente. De start van maanden met heerlijk vers fruit. Ideaal voor chef-koks en cateraars. Toch kiezen zij ook in deze maanden...
Sticky-Toffee-Pudding-glutenvrij-derofoods

Nieuw: Sticky Toffee Pudding Glutenvrij

Afgelopen jaren hebben wij met succes verschillende glutenvrije producten geïntroduceerd. De reacties zijn enorm enthousiast en de vraag naar glutenvrije producten blijft groeien. Daarom...
reserveren-horeca-app-terrassen

EEN SLIMME TOOL DIE BEREKENT HOEVEEL RESERVERINGEN EXTRA KUNNEN WORDEN AANGENOMEN

Het is een statistische zekerheid dat een gedeelte van de gasten die een tafel hebben geboekt niet komen opdagen. Maar hoe zorg je er...
sterrenchef-michelin-Beluga-Tielman-en-Hoefnagels

Dani Hoefnagels nieuwe chef de cuisine sterrenrestaurant Beluga Loves You

Dani Hoefnagels is de nieuwe chef de cuisine van restaurant Beluga Loves You in Maastricht. Hij werkte eerder bij diverse sterrenzaken in Nederland en...