de volledige lijst van de groene sterren
De MICHELIN Gids Nederland 2021 onderscheidt voor het eerst chefs die zich inzetten voor een duurzame toekomst. Deze acht groenen sterren zijn inspirerende voortrekkers...
The Flower Farm winnaar Gekozen Product van het Jaar 2021
De palmolievrije margarine van The Flower Farm is door de Nederlandse consument benoemd tot Gekozen Product van het Jaar 2021 in de margarine-categorie.
The Flower...
Samenwerking Donna Italia & Olivijn resulteert in exclusieve Pleasure Pizza
Vanaf november hebben we dan ook een nieuw gerecht geïntroduceerd dat je niet snel zult verwachten van een sterrestaurant, de Pleasure Pizza”. Belegd met...
Palux introduceert de nieuwe X-LINE horeca keuken
Met de nieuwe X-Line-productlijn bieden we een naadloos kooksysteem voor de horeca in combinatie met geavanceerde modulaire kooktechnologie die een maximale; flexibiliteit, prestaties, ontwerp...
Horeca slijpen de messen en bereiden zich voor op openstelling
Aantal ingevulde stageplekken graadmeter voor vertrouwen in branches: 90% studenten Horeca en Toerisme College van ROC Midden Nederland vindt stageplek
Afgelopen week openden de eerste...
We vertrouwen blind op bezorgfiets én service fietsspecialist’
“De bezorgfiets is robuust. En de service van de lokale fietsspecialist is uitstekend.” JutterClub, een horecacollectief in Den Helder, maakt naar grote tevredenheid gebruik...
Royal Smilde verstevigt haar positie in de borrelcategorie
Royal Smilde heeft per 1 januari 2021 The Tapas Factory overgenomen. De overname van deze productielocatie zorgt voor een stevigere positie van Royal Smilde...
VERKOOP UW GEBRUIKTE FRITUUROLIE & VETTEN
Uw gebruikte plantaardige frituurolie & vetten wordt binnen ons familiebedrijf omgezet in een grondstof voor eigen productie van biodiesel waarbij de kans groot is...
Restaurants Da Vinci en Sun by Zarzo lanceren powervrouwen-menubox
Restaurants Da Vinci in Maasbracht en Sun by Zarzo in Eindhoven brengen een bijzondere menubox uit met gerechten van beide restaurants. De gerechten van...
De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs
Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit samen met drie...