Afbeelding

ProVeg: ‘’Gezond, duurzaam en vooral lekker eten proeven? Hier wil je bij zijn’’

Horeca Algemeen

Volgend jaar vindt de eerste editie van Veggie Challenge Live plaats, een gloednieuw food- en lifestyle-event van ProVeg Nederland om de half miljoen deelnemers aan de Veggie Challenge te vieren. Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023 is de Werkspoorkathedraal in Utrecht de place to be voor mensen die zich orie¨nteren op een gezonde en duurzame leefstijl. Met ruim 100 verschillende food en non-food merken en een verwachte 10.000 bezoekers wordt Veggie Challenge Live het grootste 100% plantaardige evenement van de Benelux.
Het nieuwe food- en lifestyle-event is een initiatief van goed doel ProVeg Nederland en MTM Exhibitions & Events, organisator van de succesvolle horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy. Er is van alles te ontdekken: foodtrucks, vegan tastings, kookdemo’s, bijzondere sprekers, slow fashion, vegan beauty, lifestyle-producten, muziek en meer. Voor mensen die gezonder en duurzamer willen leven, wordt het een orie¨ntatiepunt om ideee¨n en tips uit te wisselen, nieuwe startups en organisaties te ontdekken en inspiratie op te doen bij bekende Nederlanders, chefs en andere influencers met diverse eetculturen. Ook kun je individueel of samen met je vrienden, familie of collega’s de Veggie Challenge aangaan.
Veerle Vrindts, directeur bij ProVeg Nederland: “Met de Veggie Challenge, een doorlopend gratis online coachingsprogramma, inspireerden we al meer dan een half miljoen mensen in acht landen meer plantaardig en minder vlees te eten. In Nederland deden ruim 140.000 mensen mee. Om deze mijlpaal te vieren, gaat de Veggie Challenge in 2023 voor het eerst live! Kom ook naar dit feest en start jouw challenge samen met meer dan 10.000 gelijkgestemden, wissel tips uit en probeer ter plekke de nieuwste plantaardige producten.”