Bij GreenPro International draait alles om plantaardige producten of veganistisch als je dat liever hebt. Door ons specialisme en onze kennis kunnen wij 100% plantaardige producten importeren en distribueren door heel Europa. Wij leveren een breed scala aan vegan producten en merken aan retailers, foodservice en industrie. Onze kernwoorden zijn: Innovatie, Service & Kennis! 

Tijdens Rotterdam Gastvrij introduceert GreenPro International 4 unieke merken, die allen een plantaardig en vooral smaakvol alternatief bieden voor vlees, ei of tonijn.  

Vanuit Israël kunt u kennis maken met de chef van ZERO EGG. ​Dezelfde smaak, textuur en eigenschappen van een Ei, alleen dan 100% plantaardig. Om mee te bakken, in een vegan omelet of quiche, als chef kunt u alle kanten op met ZERO EGG.  

HEURA is hét merk vleesvervanger in de Spaanse markt. Onze chef laat u graag kennismaken met het plantaardig alternatief voor kip en gehakt, maar dan met een Mediterraanse twist. Heura is speciaal gericht op chefkoks en biedt een brede database aan recepturen waarmee u alle kanten op kunt. 

De vleesvervangers van FUTURE FARM zijn gemaakt voor de echte vleeseter. U vindt het assortiment van Future Farm momenteel al bij Sligro in het schap. Tijdens Rotterdam Gastvrij kunt u op onze stand Future Burger 2030 proeven. 

Vanuit Roemenië presenteren wij u tenslotte Unfished. Het plantaardig alternatief voor tonijn. Te verwerken in salades, op de pizza of in een sushigerecht. 

GreenPro International B.V.
PC Staalweg 12
3721 TJ Bilthoven
+31 85 022 00 61

info@greenprointernational.com
www.greenprointernational.com