Eindelijk is er perspectief! Ondernemers in de horeca mogen eindelijk weer helemaal open en dan is er niet altijd de rust en het overzicht om letterlijk bezig te zijn met de toekomst. De administratie, het ontrafelen van alle financiële regelingen en het nadenken over de marktpositie schieten er dan weleens bij in. 

Nu is het juiste moment om vooruit te kijken. Waar zit uw verdienmodel? Zit dat in het tevreden stellen van uw slapers, eters of drinkers of zijn er ook nog andere verdienmodellen denkbaar? Hoe is het gesteld met uw kosten, de afhandeling van de financiële steunmaatregelen, uw inkoopstrategie, de inzet van uw personeel (en de arbeidsovereenkomsten)? Hoe doet u het eigenlijk in vergelijking met uw concurrenten? 

Veel vragen, maar wees gerust, daar kunt u onze horecaspecialisten prima voor inzetten. Zij bewaken de stabiliteit en toekomst van uw bedrijf en houden uw financiën, fiscale kwesties en personeelszaken onder controle. 

Regelmatig even om tafel, een kort moment, en dan weer fris en gemotiveerd uw gasten in de watten leggen in de wetenschap dat WEA Zeeland net even dat stukje extra energie inbrengt.