grootkeuken-heropening horeca-keuken apparatuur

Service, onderhoud én nieuwe apparatuur voor uw grootkeuken van de beste kwaliteit. Na maanden van ‘stilstand’, staat van Zutphen Service klaar om u en uw apparatuur weer fris te laten starten. Dit om de gerechten voor uw klanten te voorzien van de beste bereiding.

De monteurs van Van Zutphen Service uit Veghel zijn al jaren een vertrouwd gezicht bij vele vaste klanten. Naast service en onderhoud aan diverse merken is daar naar wens van de klanten recent de verkoop van apparatuur aan toegevoegd.

Dit houdt in dat we u als totaalleverancier kunnen voorzien van ontwerp tot realisatie en daarna zoals u van ons gewent bent het jaarlijks keuren, onderhouden en vervangen van uw waardevolle apparatuur.
Dit alles uitgevoerd met passie voor het vak, door een van onze gecertificeerde monteurs.

grootkeuken-ontwerp-nieuwe horeca apparatuur

Ondanks COVID19 heeft van Zutphen Service niet stil gezeten. Door de luisteren naar de wensen van de klant en de jarenlange kennis & ervaring die is opgedaan in de afgelopen 35 jaar, zijn er diverse projecten opgestart en uitgevoerd. Van groot tot klein, dit in de zorg, onderwijsinstellingen, bedrijfsrestaurants en in de horeca.

Denk hierbij aan grootkeuken apparatuur, koel/vries apparatuur en vending apparatuur. En dit allemaal onder 1 dak. Met of zonder contract bent u altijd van harte welkom bij ons.

U kunt ons dag en nacht bereiken. Ook in het weekend. We streven er naar de storing of het defect, binnen 24 uur te verhelpen. Dankzij ons uitgebreide onderdelenmagazijn –het grootste in Nederland– kunnen we vrijwel ieder onderdeel direct uit voorraad leveren. Voor u een geruststellende gedachte!

Bent u toe aan verandering? Wil u geen stilstand meer en een objectieve kijk bij vervanging van uw apparatuur? Kijk dan op www.vzservice.nl. Heeft u daarna nog vragen? Bel dan met van Zutphen via 0413-311411