19 - 21 september 2022 in Rotterdam Ahoy

De organisatie van Gastvrij Rotterdam nodigt de lezers van HorecaMagazine graag uit voor een kosteloos bezoek aan de 9e editie van Gastvrij Rotterdam (19 – 21 september). Met vijf volle beurshallen belooft het de grootste editie van Gastvrij Rotterdam tot nu toe te worden!

Met de voorbereidingen in volle gang ziet Managing Director van Gastvrij Rotterdam, Robert Melaard, dat de horecasector niet kan wachten: “We merken een ontzettend groot animo van horecaleveranciers, brancheorganisaties en wedstrijdorganisatoren om aanwezig te zijn op de beurs. De laatste paar vrije stands worden nu nog ingevuld, waardoor we vijf zeer goed gevulde beurshallen presenteren. We kijken uit naar drie dagen boordevol inspiratie, netwerken met bestaande én nieuwe connecties. Dat is toch echt de kracht van elkaar live ontmoeten. Je bent echt weer helemaal bij na een bezoek aan Gastvrij!”

Bruisend programma
Als toonaangevende horecavakbeurs voor het midden- en hoogsegment presenteert Gastvrij Rotterdam in september een bruisend programma voor de horecaprofessional. Het volledige programma is terug te vinden op pagina 11.

Highlights programma Gastvrij Rotterdam

 • Wijntheater: Proefschrift Wijnconcours, NK Oestersteken, Bekendmaking    Wijnvrouw van het jaar, NK Sabreren.
 • Wedstrijd Arena Gastronomisch Gilde: Voorrondes voor de HANOS Gouden Koksmuts, kick-off 100% plantaardig wedstrijd, De Minder Zout Meer Smaak wedstrijd, Generale repetitie van Culinary Team The Netherlands voor hun belangrijke wedstrijd in Luxemburg in november.
 • Wedstrijd Arena Euro-Toques: Euro-Toques Nederland Cookware Company Restaurantprijs, Glazen Kalf, Puur koken met wild, Young Chef Award 2022.
 • Gault & Millau Jamsessies, Tastings en presentaties in de VIP Room, ontvangsten van netwerkclubs in de Netwerklounge etc.

Themapaviljoens
Naast honderden food en non-food exposanten, kunt u zich laten inspireren door de unieke paviljoens en specials op de beursvloer:

 • Het Vegan Taste Lab
 • Het duurzaamheidspaviljoen ‘Dit Smaakt naar Meer!’
 • Cocktails & Beans voor bartenders & barista’s
 • Het Wine & Fine Food Paviljoen met een groot aanbod topwijnen en delicatessen
 • Het Craft Beer Center
 • Het Formule & Franchise Plein waar aanbieders van food-, horecaconcepten en formules met potentiële franchisenemers worden samengebracht
 • De Start-Up Spots

Gratis toegang via Gastvrij Rotterdam
Start het najaar goed en gebruik dit belangrijke oriëntatiemoment om honderden leveranciers live te ontmoeten en de nieuwste trends te ontdekken. Gastvrij Rotterdam biedt een compleet aanbod aan food en non-food producten en diensten en innovatieve oplossingen. Bekijk de exposantenlijst en de beursplattegrond op pagina 14 en 15. Als horecaprofessional mag u dit gastronomische event niet missen!

Gratis toegang?
Scan de QR code