In 2013 maakte ik kennis met alcoholvrije wijn en was meteen onder de indruk van de smaak van de Vendôme sparkling rosé. Het voelde alsof ik echt alcohol dronk. Ik werd nieuwsgierig wat er nog meer op de markt is en wat anderen er van vonden.

Ik besloot een test te doen en kocht een pallet met rode, witte, en rosé wijnen, evenals Sparkling Classic wit en Sparkling Rosé wijnen. Op Sunday Markets en andere weekendmarkten liet ik mensen proeven en enthousiast worden over alcoholvrij drinken. Het werd een enorme hit, dus breidde ik mijn assortiment uit met alcoholvrije cocktails, spirits, en bieren van uitstekende kwaliteit. De kwaliteit en smaak van onze alcoholvrije dranken komen voort uit het zorgvuldige proces van alcoholverwijdering. Door de alcohol op lage temperaturen te verwijderen, blijft de smaak van de druiven behouden. Naast alcoholvrije wijnen bieden we kant-en-klare alcoholvrije spirits zoals gin, likeur, rum, en whisky. Voeg simpelweg wat ijsblokjes en garnituur toe, zoals bv grapefruit en basilicum, en je hebt een alcoholvrije cocktail. 

Onze selectie van diverse ready-to-serve cocktails omvat onder andere Mojito, Piña Colada, Bellini, en Margarita. De terras-
topper is onze Spritz met slechts 3 kcal.

Speciaal voor de Horeca hebben we kleine alcoholvrije cocktails, rode en witte wijn, en piccolo’s alcoholvrije “prosecco”. Daarnaast bieden we handige blikjes alcoholvrije riesling en rosé. 

Bij Alcoholfreedrinks vind je alles voor de Horeca, een trendy en smaakvolle alcoholvrije ervaring. Vraag nu uw offerte aan: denise@alcoholfreedrinks.nl  Cheers to you!

“De kwaliteit en smaak van onze alcoholvrije dranken komen voort uit het zorgvuldige proces van alcoholverwijdering.” 

www.alcoholfreedrinks.nl