horeca-inventaris-veiling-troostwijk

Het Hilversumse verhuurbedrijf Servé is al vele jaren een begrip. Het bedrijf werd meer dan een kwart eeuw geleden opgericht en groeide uit tot een van de grootste bedrijven in Nederland als het gaat om de verhuur van meubilair, serviesgoed en aankleding van grote evenementen. Door het faillissement van de dochteronderneming Servé Rental & Events is het besluit genomen de roerende goederen van het bedrijf te verkopen.

In totaal worden de roerende goederen en de IE rechten van Servé geveild via het online platform van Troostwijk Auctions.
In de online veiling van de inventaris kan geboden worden op o.a.: Rational combisteamers, warmhoudkasten, koelvitrines, koelkasten, vriezers, frituur units, koffiemachines, restaurant-, catering- en eventmeubilair, servies, glaswerk, bestek, etc.

Servé IE rechten

In de online tender sale van bestek sorteer-, reinigings- en verpakkingsmachines kan geboden worden op recente machines van o.a. de merken Brimato (jaar 2018), Walther Trowal, Flex transportbanden (2019). Het is ook mogelijk om te bieden op de combinatie van de complete bestek reiniging/sorteer/verpakkingslijn.

In de online tender sale van de IE rechten kun je bieden op o.a.: serve.nl, alsmede serve cookie bot en hosting, party-rent.nl, party-rental.nl, party-verhuur.nl, partysupplies.nl, partyverhuurbedrijf.nl, serveverhuurservice.nl, serviesverhuur.nl, party-benodigdheden.nl, het vaste telefoonnummer, Servé als merk en Servé Verhuurservice als beeldmerk, social accounts: Instagram, facebook en LinkedIn Servé|Rental & Events.

De online veiling en de online tender sales sluiten op maandag 7 april 2021 om 10:00 uur.

horeca-verhuur-Servé-horeca inrichting