Meet the new General Manager

Oliver Kesseler heeft een indrukwekkende professionele achtergrond, waarin hij waardevolle ervaring heeft opgedaan als General Manager bij W ISTANBUL, THE ADDRESS BOULEVARD & THE ADDRESS DUBAI MALL, en Hilton Dubai.

Kesseler heeft de rol overgenomen van Remco van Kamp, die vier jaar lang General Manager was bij W Amsterdam en momenteel dezelfde functie bekleedt in W Praag. Voor zijn komst naar Amsterdam bekleedde Kesseler de positie van cluster general manager bij een lokale hotelgroep in Dubai en diende hij als General Manager van W Istanbul.

Van oorsprong uit Duitsland, bouwde Kesseler ook een succesvolle carrière op bij Hilton voordat hij zich bij W Amsterdam voegde. Zijn toekomstplannen benadrukken zijn toewijding aan het hotel en het team, waarbij hij van plan is om voor langere tijd bij W Amsterdam te blijven.

W Amsterdam fungeert als een levendige en verbindende hub, waarbij inclusiviteit als een kernwaarde wordt beschouwd. De focus ligt op het organiseren van inspirerende en educatieve evenementen die mensen samenbrengen. Volgens Oliver Kesseler is het de taak van het hotel om een ontmoetingsplaats te zijn waar mensen samenkomen.

Kesseler benadrukt dat het aangaan van nieuwe partnerschappen essentieel is voor de verdere profilering van W Amsterdam. In 2023 hebben ze al met succes samengewerkt, bijvoorbeeld tijdens de inspirerende Pride-campagne die gericht was op inclusiviteit, individualiteit en eenheid. Ook was er de samenwerking tijdens ADE, waarbij Cercle & W Hotels W Amsterdam overnamen en de voornaamste figuren uit de hedendaagse elektronische muziekscene samenbrachten.

Daarnaast wijst Kesseler op de aantrekkelijkheid van het aantrekken van personeel van buiten Nederland naar een Amsterdams hotel. In Nederland, en met name in Amsterdam, is Engels over het algemeen voldoende omdat de meeste mensen Engels spreken. Op deze manier weerspiegelt de diversiteit in het team de gevarieerde samenstelling van het hotel.

W Amsterdam is een luxe hotel gelegen in het bruisende hart van de Nederlandse hoofdstad. Het hotel biedt een unieke en trendy ervaring voor reizigers van over de hele wereld. Het is gehuisvest in twee historische gebouwen aan de Dam, met een prachtig uitzicht op het Koninklijk Paleis. Gasten worden begroet door een eigentijdse inrichting en een hippe sfeer bij binnenkomst.

Het W Amsterdam beschikt over een scala aan kamertypes, van gezellige kamers tot extravagante suites. De kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen en comfortabele bedden. Een hoogtepunt van W Amsterdam is de rooftop bar, waar gasten kunnen genieten van cocktails en een panoramisch uitzicht over de stad. De bar biedt ook een zwembad, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang. W Amsterdam is de perfecte keuze voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers die op zoek zijn naar een moderne en stijlvolle accommodatie. Het hotel biedt een unieke en onvergetelijke ervaring in het hart van een van de meest bruisende steden van Europa.

Indien u geïnteresseerd bent in de toekomstplannen van W Amsterdam, meer informatie wenst te verkrijgen of een interview wenst te plannen, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met: Barbera Groenewegen, CEO bij The Image Factory Rotterdam. barbera@image-factory.org | 010-737 16 06