Na twee loodzware coronajaren, is de horecasector in 2022 opnieuw getroffen door economische tegenwind. Ditmaal in de vorm van hoge inflatie- en energieprijzen, waarvan het lijkt dat deze nog wel even aan zullen houden of mogelijk zelfs verder zullen stijgen. U wilt niet alle kosten doorberekenen aan uw gasten, want ook zij voelen de druk van gestegen prijzen en kunnen hun geld maar één keer uitgeven. Maar wist u dat u op een eenvoudige manier, zonder investeringen van uw kant, extra omzet kunt generen in uw zaak?

Met bijna 4.000 speelautomaten op 2.000 adressen is NOVOMATIC Exploitatie NL de grootste exploitant van Nederland. U kent de fruitautomaat met ronddraaiende rollen waarschijnlijk nog wel, maar wist u dat er tegenwoordig ook moderne, technologisch geavanceerde speelautomaten bestaan met prachtige videobeelden, spannende bonusspellen en touchscreen interactie? Met een speelautomaat van NOVOMATIC Exploitatie NL biedt u uw gasten meer beleving, spanning en vermaak tijdens het uitgaan, terwijl u extra inkomsten geniet. Een win-win situatie dus! Met de juiste vergunning kunnen op vrijwel ieder hoogdrempelig horeca-adres één of twee speelautomaten geplaatst worden. Ook in de fastservice zijn er mogelijkheden als u een samengestelde inrichting heeft of kunt maken. Hierover kan NOVOMATIC Exploitatie NL u nader adviseren en eventueel in gesprek gaan met de gemeente waar u gevestigd bent.

NOVOMATIC Exploitatie NL plaatst speelautomaten kosteloos in uw hoogdrempelige horecalocatie of samengestelde inrichting. De productspecialisten van NOVOMATIC bepalen welke speelautomaat het beste bij uw zaak past en de beste omzetpotentie heeft. NOVOMATIC Exploitatie NL helpt u bij het aanvragen van de juiste vergunningen en plaatst één of twee speelautomaten op uw adres. NOVOMATIC neemt ook het onderhoud en eventuele reparaties voor haar rekening, evenals ruilingen wanneer de speelautomaat op uw adres niet (meer) naar verwachting presteert. Als tegenprestatie wordt de opbrengst van de speelautomaat gedeeld. Kortom: u hoeft niet te investeren, maar profiteert direct van het rendement dat de speelautomaat genereert op uw locatie. Dat is inflatie reparatie!

Bovendien bent u met NOVOMATIC Exploitatie NL als horecapartner klaar voor de toekomst. Als onderdeel van een groot internationaal kansspelbedrijf, heeft NOVOMATIC alles in huis om, zodra de regelgeving dit toestaat, op uw locatie bijvoorbeeld sportweddenschappen of andere spelvormen aan te bieden.

Bent u benieuwd of een speelautomaat wat zou kunnen zijn voor uw zaak, of bent u gewoon nieuwsgierig? Het team van NOVOMATIC Exploitatie NL staat u graag vrijblijvend te woord tijdens de Horecava op stand 07.200.

Bezoek NOVOMATIC Exploitatie NL op stand 07.200

Telefoon: 088-5840100    Email: accountsupport@novogaming.nl

www.novomaticexploitatie.nl

Met een speelautomaat van NOVOMATIC Exploitatie NL biedt u uw gasten meer beleving, spanning en vermaak tijdens het uitgaan, terwijl u extra inkomsten geniet.