Na twee buitengewoon moeilijke jaren, heeft de horeca eindelijk de weg omhoog weer gevonden. En NOVOMATIC Exploitatie, met een klantenbestand van zo’n 2.000 horecaondernemers, weet als geen ander dat u daarbij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Hier kan NOVOMATIC Exploitatie u bij helpen! Een speelautomaat in uw zaak biedt uw klanten extra beleving, en u plukt de vruchten van de opbrengt. En hier hoeft u bijna niets voor te doen!

Een speelautomaat op uw locatie vraagt geen investeringen van uw kant. NOVOMATIC Exploitatie helpt u bij het aanvragen van de juiste vergunningen en plaatst 1 of 2 speelautomaten die de ervaren productspecialisten het meest kansrijk vinden voor uw locatie. Als grootste Nederlandse exploitant én producent van kansspelen heeft NOVOMATIC de beste klassieke en moderne speelautomaten op voorraad. Dus we hebben altijd de juiste automaat voor u!

NOVOMATIC Exploitatie verzorgt kosteloos de technische ondersteuning, het onderhoud en eventuele ruilingen. Dankzij een landelijk dekkend serviceapparaat zijn monteurs snel ter plaatse wanneer nodig. En de opbrengst? Die wordt gedeeld! Zo profiteert u direct van een speelautomaat in uw zaak, zonder zelf investeringen te hoeven doen of risico te lopen. Makkelijker kan niet!

Is uw interesse gewekt? Neem contact op met de vertegenwoordigers van NOVOMATIC Exploitatie:
• Sjoerd Asselbergs
(sasselbergs@novogaming.nl / 06 50 23 77 66)
• Bart van der Staal
(bvdstaal@novogaming.nl  / 06 23 21 14 99)

NOVOMATIC Exploitatie NL is de grootste speelautomatenexploitant van Nederland. Als onderdeel van een grote internationale speler met wereldwijd de modernste technologie en eigen casino’s, productontwikkeling, assemblage en groothandel, is NOVOMATIC Exploitatie als geen ander in staat om overal het beste product te plaatsen. NOVOMATIC Exploitatie is voorbereid op de nieuwste technieken en innovatieve spelconcepten zodra deze wettelijk toegestaan zijn, zoals sportweddenschappen op terminals op uw locatie.

NOVOMATIC Exploitatie NL BV
Van Liemptstraat 16 – 5145 RB Waalwijk
www.novomaticexploitatie.nl