Landelijk, 13 oktober 2023 – Na een succesvolle introductie in Rotterdam en Den Haag is de Nocto app nu in heel Nederland te gebruiken. Op 13 oktober wordt de Nocto-app gelanceerd in 18 steden. Met deze innovatieve app kunnen gebruikers eenvoudig horecagelegenheden ontdekken, foto’s en video’s bekijken van vrienden en andere horecabezoekers in de buurt, en profiteren van exclusieve kortingen.

Mark Brouwers, mede-oprichter van Nocto, deelt zijn enthousiasme over de positieve feedback die ze hebben ontvangen na een geslaagde testperiode van de app. “Het is tijd om Nederland te leiden naar de beste horecagelegenheden.” Nocto staat paraat wanneer je even niet weet waar je naartoe moet. Online kun je inspiratie opdoen, maar offline creëren we herinneringen,” voegde mede-oprichter Brouwers toe.

Een van de belangrijkste onderscheidende kenmerken van Nocto is de focus op real-time updates. Terwijl andere platforms vaak alleen recensies bieden, stelt Nocto gebruikers in staat om ‘realtime’ foto’s en video’s te bekijken en te delen van hoe het ergens op dat moment is. Hierdoor kunnen gebruikers snel en moeiteloos nieuwe en boeiende locaties ontdekken zonder eindeloos te hoeven zoeken op websites.

“Nocto is de enige app die horecagelegenheden in de buurt laat zien die op dat moment populair zijn. We willen ervoor zorgen dat mensen altijd op de hoogte zijn van de meest actuele informatie en de beste keuzes kunnen maken,” verteld (CEO) David Franzen.

Bovendien is Nocto de enige app die gebruikers beloont voor het delen van foto’s en video’s. Door hun ervaringen te delen, kunnen gebruikers digitale tokens verdienen, bekend als ‘NOCS’, die kunnen worden ingewisseld voor verschillende deals in horecagelegenheden en op evenementen. Dit zorgt ervoor dat mensen betrokken blijven en voordelen ontvangen.

Met de landelijke lancering van Nocto op 13 oktober krijgen horeca-ervaringen in steden een aanzienlijke impuls. Nocto staat klaar om gebruikers te helpen bij het ontdekken van de meest populaire en plezierige horecagelegenheden, terwijl het hen in staat stelt nieuwe mensen te ontmoeten en samen geweldige herinneringen te maken. “Wij zijn ontdekkingsreizigers, levensliefhebbers en feestbeesten. Wij zijn er, zodat horecagangers niets hoevente missen! Elke avond is een nieuwe kans om de wereld te verkennen en geweldige herinneringen te maken, Nocto wil je daarbij helpen”

Over Nocto:
Nocto is een innovatieve app waarmee gebruikers op basis van real-time updates de meest populaire horecagelegenheden in de buurt kunnen ontdekken. Gebruikers kunnen via Nocto contact leggen met vrienden en anderen in hun omgeving en spontane en onvergetelijke ervaringen delen. Bovendien worden gebruikers beloond voor hun bijdragen aan de app met digitale tokens, die kunnen worden ingewisseld voor exclusieve deals en aanbiedingen bij verschillende horecagelegenheden.