Afbeelding

Glijd je weg naar veiligheid

Horeca Algemeen

Stel je voor: je zit in een chique restaurant, genietend van een heerlijke diner, en plotseling klinkt het brandalarm. Paniek? Nee, avontuur! Dankzij een briljante innovatie in de horeca kun je je weg naar de veiligheid glijden. En dat geldt ook voor jouw horecagelegenheid. Hoe precies? Dat vertellen we je in deze blog.

In een wereld waarin veiligheid en unieke ervaringen centraal staan, kun jij als horecaondernemers beide bieden zonder in te boeten aan stijl en plezier. Voer de glijbaan in als een stralende oplossing binnen jouw horecapand. De voordelen? Veiligheid, plezier, functionaliteit en een lust voor het oog.
Veiligheid Glijbanen zijn niet alleen leuk; ze kunnen levens redden! In een noodsituatie kunnen gasten snel en soepel naar buiten glijden. Geen file bij de trap, gewoon een vlotte rit naar de veiligheid. Glijbanen kunnen zowel indoor als outdoor gerealiseerd worden. Hierbij praten we wel in veel gevallen over glijbanen op maat.
Plezier & functionaliteit van de glijbaan Gasten komen voor het eten, maar blijven voor de ervaring. Een glijbaan biedt een unieke draai aan het traditionele restaurantbezoek. Het kan zelfs worden gebruikt voor speciale evenementen of feesten. Of denk aan de kinderen die lekker naar beneden kunnen roetsjen.

Een glijbaan hoeft niet alleen functioneel te zijn; het kan een kunstwerk zijn. Met het juiste ontwerp kan het een visueel aantrekkelijk element worden dat bijdraagt aan de ambiance van de ruimte.
Krijg inspiratie Wil je inspiratie op doen? Kijk dan eens naar dit project waarbij een glijbaan in een hotel is gerealiseerd. Het creëren van een binnenglijbaan is geen eenvoudige taak; het moet voldoen aan bepaalde specificaties en moet natuurlijk wel allemaal door de deur passen! Dankzij nauwkeurige metingen en een gedetailleerd ontwerp, werd de glijbaan niet alleen tijdig gefabriceerd en geïnstalleerd, maar ook afgestemd op de kenmerkende gele kleur van het hotel.

Denk jij na over een glijbaan als vluchtweg? Laat je dan eens vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Want voor iedere situatie valt er een passende oplossing te bedenken. Of het nu om een binnen of buiten glijbaan gaat, geen vraag is te veel.