||
|| ||

Portion Control tegen overdosering en verspilling, met de DispoJet van Bereila

Horeca Algemeen

Dè specialist in professionele sausdispensers en doseerapparatuur

Verspilling van saus als gevolg van overdosering blijkt een grote ergernis te zijn voor veel uitbaters van frituurzaken. Vaak is het goed bedoeld, personeel dat het goed wil doen voor de klant, maar dikwijls gaat het mis en verdwijnt een groot deel van de gedoseerde saus in de vuilnisbak.
Met de DispoJet introduceert Bereila, de dispenserspecialist uit Bedum, een nieuw innovatief en stijlvol sauzendoseersysteem voor iedere locatie waar sauzen uit emmer gedoseerd worden. Met groot gemak doseert de DispoJet vlot en efficiënt koude sauzen zoals fritessaus, mayonaise, curry, ketchup en andere. 
Met de DispoJet kunt u voor beide knoppen een combinatie van doseerhoeveelheid en -snelheid instellen. Met portion control doseert u steeds eenzelfde portie saus en voorkomt u overdosering en verspilling. De volgschijf, standaard op de “gele” uitvoering, zorgt er bovendien voor dat de emmer maximaal geledigd wordt, tot maar liefst 98%.

Bereila-Shop Industrieweg 7a    NL-9781 AC Bedum    Nederland T +31 50 3012297  E info@bereila.nl

||
||