Afbeelding

Veel vertrouwen in Horeca Vakbeurs Hardenberg

Horeca Algemeen

Een halfjaar na de lancering van Horeca Vakbeurs Hardenberg staat de vakbeurs er goed voor. Bijna vijftig bedrijven zijn al een samenwerking aan gegaan. Een divers aanbod met onder meer mooie drankenleveranciers, food leveranciers en digitale partners. Voor elk type horecazaak en voor elke wens een antwoord! Naast de deelnemers zijn er ook al enkele mooie partnerships met mediapartners.

Eindeloze mogelijkheden De beurs biedt haar exposanten volop mogelijkheden om de producten of diensten zo goed mogelijk in de schijnwerpers te zetten. Zo is er naast alle mogelijkheden op de stand m.b.t. demonstraties ook gelegenheid om producten extra uit te lichten in bijvoorbeeld de Demo Kitchen. Het team denkt volop mee om het maximale uit de beursdeelname te halen voor iedere exposant. Voor drankenleveranciers is het Proeflokaal dé plek om hun product optimaal te presenteren in een eigen sessie. Echte, kwalitatieve aandacht voor je product met een geïnteresseerd publiek.

Specials Naast de reguliere beursvloer zijn er ook enkele specials ingericht. Neem bijvoorbeeld het hoogwaardige Chef’s Place, speciaal ingericht voor het hoogste segment. Momenteel worden er volop gesprekken gevoerd om een prachtige, inspirerende beleving neer te zetten. Een andere special is het Streekproductenplein: dé plek voor ambachtelijke, lokaal geproduceerde producten. Producten met een mooi en eerlijk verhaal, precies waar de consument van vandaag om vraagt.

Volop in gesprek met de sector De organisatie is volop in gesprek met zowel leveranciers als horecaondernemers om voor beide groepen een totaalbeleving neer te zetten. De ondernemer is blij dat er eindelijk weer een vakbeurs dichtbij is en wil graag een zo volledig mogelijk aanbod en antwoorden op al zijn vragen. Draag jij bij aan deze totaalbeleving voor de horeca? Neem vrijblijvend contact op met de organisatie via info-horecavakbeurs@easyfairs.com .