Afbeelding

Chocomates on Tour

Horeca Algemeen
Wie zich vergeet voor te bereiden, bereidt zich voor vergeten te worden zeggen wij wel eens tegen elkaar en vandaar dat wij in mei al begonnen zijn met de voorbereiding van het Chocomates seizoen. Met als resultaat dat afgelopen week de eerste pallet ons pand in Delfgauw heeft verlaten en de sociale werkplaats weer overuren draait met vouwen en inpakken, kanjers! En het leuke is dit jaar: Wij komen naar jullie toe!!
Chocomates Tastings Afgelopen jaar waren tastings niet mogelijk maar dat is nu gelukkig anders. Wij komen naar jullie toe met onder onze rechterarm een grote pan met melk en onder onze linkerarm een doos Mates én Chocomates. Heb je een leuk evenement of gewoon een klein leuk hoekje in de winkel/horecazaak waar wij met onze statafel jullie klanten van een warme chocolademelk met rum of een glaasje pure rum kunnen voorzien laat het ons weten!
Proeven = Lekker vinden = Kopen *Vrijdagen en zaterdagen gaan hard, januari, februari en soms maart zijn meestal de koudste maanden vergeet die niet. Er staan al een hoop data in de agenda dus wacht niet te lang. Ps: Ivm koeling vragen wij aan jullie om een paar pakken melk te regelen.
Aankomende Chocotasting Event
6 november - Mitra Wateringen
9 & 10 november - Haagsche Horeca Beurs
13 november - Luxury Fair
26 november - Borrelpunt Nistelrode
3 december - Topslijter Heemskerk
10 december - HiWine Bavel
11 december - Hanos Utrecht
12 & 13 december - Kerstmarkt Haarlem (optie)
16 december - Private event Amsterdam
18 & 19 december - Kerstmarkt Vught (deSlijter/optie)
HORECA? Serve Chocomates Heb jij een coole horecazaak en wil je dit jaar Chocomates verkopen? Ballen zijn los te verkrijgen tegen kostprijs €0.95 ex btw en komen in een doos van 240 stuks met daaraan vast standaard 6 flessen Rum. Succes gegarandeerd.