|
| |

Susan Aretz vaste co-host van foodpodcast Smaakmakers

BCBG Magazine

In het nieuwe seizoen is Susan Aretz vaste co-host van de foodpodcast Smaakmakers. Samen met podcastmaker Zegert van der Linde hebben zij het over allerhande zaken die het leven lekker maken. Het nieuwe seizoen van Smaakmakers begint op 13 september.

Presentator Zegert van der Linde is blij dat Susan vanaf nu vast te horen is in Smaakmakers. “Susan’s enthousiasme is aanstekelijk. We denken bovendien op een vergelijkbare manier over eten en drinken: het moet lekker zijn, maar niet te ingewikkeld. We genieten net zo hard van een maaltijd in een sterrenrestaurant, als van een kroketje van de snackbar. Het nieuwe seizoen van de podcast wordt dan ook een culinair feest!.”

Ook Susan Aretz heeft zin het nieuwe seizoen van de podcast:

Ik doe, naast daadwerkelijk eten & drinken, niets liever dan praten over eten en drinken. En dat mag ik nu iedere twee weken doen bij Smaakmakers. Over alles waar we culinair gezien blij van worden. Van goede boter tot sterrenrestaurants en alles ertussen. Het komt állemaal aan bod! “

Net als in eerdere seizoenen zullen diverse gasten uit de wereld van eten en drinken aanschuiven in Smaakmakers. In aflevering 2 vertelt televisiekok Roberta Pagnier, nu te zien in Expeditie Robinson, over haar nieuwe boek ‘Roberta’s Cucina Povera’.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat nu online. Luisteren kan via alle grote podcastplatforms.

Spotify: https://open.spotify.com/show/3kcVqnX4TgK3OMyhUxDWCI?si=673b82337bb2494e

Apple: https://podcasts.apple.com/us/podcast/smaakmakers/

Website: www.smaakmakerspodcast.com

|