hof-van-eden-sterrenchefs

Michelin sterrenchefs Erik van Loo**, Fred Mustert**, Thijs Meliefste*, André Gerrits*, Mike Cornelissen* en Peter Gast* koken 3 weekenden de sterren van de hemel in het tot Hof van Eden omgetoverde vernieuwde Eden Hotel.

DGDS Events organiseert, samen met De Goede & de Stoute, het meest gastronomische event van 2021: het Hof van Eden. Maar liefst 6 Michelin sterrenchefs komen naar Amsterdam om 3 weekenden lang een 3-sterrendiner te koken.

Op 9 dagen in juli kan je genieten van een unieke culinaire belevenis. Het compleet vernieuwde Eden Hotel wordt omgetoverd tot een uniek sterrenrestaurant. Na ontvangst met een glas champagne serveren elk weekend 2 of 3 van de beste chefs van Nederland een gastronomisch 6-gangendiner.hof-van-eden-topchefs-logo

Naast de plekken in het restaurant zijn er tevens zeer exclusieve VIP plekken beschikbaar in Club Obsidian, een unieke locatie voor een geweldig Michelin sterrendiner. Met slechts 10 beschikbare tafels serveren de chefs in Club Obsidian een 6-gangendiner bestaande uit hun signatuurgerechten. Ook ontvang je als VIP bij een van de gerechten (afhankelijk van het weekend) een glas Mouton Rothschild (Premier Grand Cru Classé), Chateau Margaux (Premier Grand Cru Classé) of zelfs 2 glazen Dom Perignon Champagne. Deze wijnen worden nergens in Nederland per glas geschonken! Daarnaast is er deze avond (mits te maatregelen het toestaan) geweldige live muziek. DGDS Events is trots om zoveel Michelin sterren naar Amsterdam te halen.