HANOS Amsterdam zoekt Manager Versafdelingen

HANOS Amsterdam zoekt Manager VersafdelingenType bedrijf
Horecagroothandel

Dienstverband
Fulltime

Datum toegevoegd
24 mei 2019

Bedrijfsinformatie
Als internationale Horeca Groothandel maken wij het verschil in de markt voor de foodprofessional. Service staat bij HANOS op de absolute nummer één.

Met ruim 300 vakmensen binnen onze groothandel en distributie bedient de vestiging in Amsterdam dagelijks de wijde omgeving. Daarmee bereiken we een hogere servicegraad, en daar zijn we trots op!

De versafdelingen binnen HANOS leveren een totaalassortiment aardappelen, groenten en fruit, patisserie, kaas en zuivel. Ons assortiment versproducten lijkt eindeloos en de producten komen uit alle werelddelen. Dagelijks worden de vroegmarkten in Rungis en Brussel bezocht en de beste producten geselecteerd.

Onze medewerkers op de versafdelingen geven graag een deskundig advies over hoe onze verschillende AGF-producten te verwerken tot de meest heerlijke gerechten, maar ook hoe de producten zo lang mogelijk vers te kunnen houden. Veel medewerkers hebben een achtergrond in de horeca als bijvoorbeeld kok of werken al jaren met versproducten in bijvoorbeeld een groentewinkel.

De functie
Als Manager Versafdelingen bij HANOS ben je de drijvende kracht achter onze Versafdelingen. De afdelingen Diepvries en Zuivel, Kaas, AGF, Poelier en Vis vallen onder jouw verantwoordelijkheid. In totaal werken er meer dan 50 collega`s op deze afdelingen.

Je hebt de drive om vers-professionals aan te sturen en samen tot mooie commerciële prestaties te komen. In de functie van Manager Versafdelingen geef je leiding aan vakmensen, die samen zorgen voor een servicegerichte verkoop en een optimale presentatie van ons grote assortiment. Tevens zorg je met de teams voor optimaal voorraadbeheer en dagelijks een tevreden klant. Ook zorg je er als Manager Versafdelingen voor dat processen goed georganiseerd zijn en weet je jouw team te motiveren.

Samen met de afdelingen onderneem je dagelijks gepaste actie om omzet resultaten te verbeteren. Tevens onderhoudt je contacten met relaties en ben jij het aanspreekpunt voor klanten. Je bent in staat om het landelijke beleid te vertalen naar concrete en praktische plannen voor de afdelingen, daarbij rekening houdend met de lokale marktsituatie in Amsterdam. Het zorgdagen voor een perfecte winkeluitstraling zit in je aard. Je draagt met je team zorg voor een optimale vulgraad, 100% hygiëne en tijdig en commercieel geplaatste acties.

Wij zijn op zoek naar een Vers Manager met een hands-on mentaliteit, die het leuk vindt om wanneer nodig op afdelingen bij te springen en zijn of haar handen uit de mouwen te steken.

Ben jij diegene die wij zoeken?
• Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
• Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende en relevante werkervaring;
• Je hebt in ieder geval enkele jaren ervaring in het aansturen van vers-professionals;
• Je kent de horeca in Amsterdam en omgeving goed en hebt een groot horecanetwerk;
• Je bent analytisch sterk en een people manager;
• Je bent flexibel inzetbaar, ook op koopavonden, zaterdag, zondagen en feestdagen;
• Je bent enthousiast, representatief en commercieel ingesteld.

Wij bieden voor deze functie
• Een verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen ondernemerschap;
• Een zeer aantrekkelijke baan in een dynamische en gevarieerde werkomgeving;
• Een plek in een energiek en gedreven team;
• Een marktconform salaris en een uitstekende bedrijfspensioenregeling;
• Diverse aanvullende bedrijfsregelingen.

Zo investeert HANOS in de gezondheid van jou als medewerker met een bedrijfsfitnessregeling. Tevens hebben wij een fietsplan en zorgen wij jaarlijks voor een collectieve ziektekostenverzekering.

Contact
HANOS Amsterdam
T.a.v. Marja Blaauw
Spaklerweg 51-55
1114 AE Amsterdam
www.werkenbijhanos.nl
werkenbij@hanos.nl