L’OUI is de cocktailshaker die jouw gasten heerlijke cocktails serveert zonder daar moeite voor te hoeven doen, het enige wat hij nodig heeft is een L’OUI-cocktail en een trek aan de hendel.

L’OUI maakt zijn perfect uitgebalanceerde cocktails met lokaal geproduceerde alcohol. De cocktail-concentraten worden geconserveerd in het opvallende L’OUI blik om de kwaliteit te behouden. Op deze blikjes staan unieke codes die worden gelezen door L’OUI. L’OUI maakt de cocktail af in de machine op basis van het voorgeprogrammeerde recept. De bartender steelt vervolgens de show bij het uitschenken van de cocktail.

Je kunt als ondernemer je eigen cocktails kiezen en de blikjes direct na elkaar gebruiken in één machine: L’OUI reinigt zichzelf namelijk razendsnel. Na een romige Piña Colada serveer je 30 seconden later gewoon weer een perfecte Whisky Sour. De classics maar ook eigen recepten en mocktails, L’OUI bereidt al z’n cocktails perfect en altijd hetzelfde. L’OUI is verbonden via de cloud, waardoor de horeca-ondernemer kan inzien wat L’OUI op elk moment doet en erop kan inspelen. En dat zonder moeite.

Ben je benieuwd of L’OUI ook in jouw team past? Vraag dan een demo aan om L’OUI zijn snelheid en cocktails te proeven.

Ruysdaelkade 71 h
1072 AK Amsterdam
www.loui-cocktails.com