Winterhalter Gastronom Nederland B.V.

  1240
  horeca-Winterhalter

  Postadres: Muntstraat 22
  Postcode:
  4903 PA
  Plaats: Oosterhout

  Bezoekadres: Muntstraat 22
  Postcode:
  4903 PA
  Plaats: Oosterhout
  Provincie: Noord-Brabant

  Telefoon: 085-203 00 35
  E-mail: info@winterhalter.nl
  Website: www.winterhalter.nl

  »WIJ ZORGEN VOOR UW VAAT«
  Wij zijn Winterhalter, de vaatwasspecialist. Al drie generaties lang een familiebedrijf. Onze naam staat voor professionele oplossingen op het gebied van professionele vaatwasprocessen. Voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Klanten wereldwijd erkennen ons als een betrouwbare partner.

  Wat kunnen wij voor u doen?

  SCHOON VAATWERK. SYSTEMATISCH.
  Hoge kwaliteitsstandaard. Dat verbindt ons met onze klanten. Wij willen meer leveren dan een vaatwasmachine. Onze klanten komen naar ons omdat ze op zoek zijn naar een professionele oplossing passend bij hun behoeften. Betrouwbaar en efficiënt. Geen enkel ander product kan dit leveren. Alleen een totaalsysteem dat een vaatwasmachine, waterbehandeling, reinigingsmiddelen en toebehoren combineert, is hiertoe in staat. En dit alles komt natuurlijk met goed advies, een duidelijke planning en uitmuntende service. Deelt u deze mening?

  Bezoek www.winterhalter.nl voor meer informatie over het Winterhalter vaatwassysteem:

  Excellente vaatwasmachines. Optimale waterbehandeling. Uiterst efficiënte reinigingsmiddelen. Op maat gemaakte korven. En praktische toebehoren. Elk product op zich is een effectief onderdeel. Samen vormen ze de perfecte oplossing voor hoogwaardige wasresultaten en een efficiënt vaatwasproces.

   

  Berichten op Horecamagazine:
  De nieuwe korventransportvaatwasmachine ctr van winterhalter
  Juiste inzet grootkeukenapparatuur