SVH(Stichting Vakbekwaamheid Horeca)

  908

  SVH staat voor Stichting Vakbekwaamheid Horeca en wij staan achter iedereen die van gastvrijheid een carrière maakt. Aan de ene kant helpen we ondernemers met onze kennis en ervaring bij het opzetten van eigen bedrijfsacademies om medewerkers op de werkvloer online te trainen. Aan de andere kant ontwikkelen we examens en (digitale) leermiddelen voor iedereen die in de horeca leert en werkt. We staan dus midden in de horeca en werken nauw samen met horecaprofessionals en horeca-opleiders.

  SVH helpt je verder in je horecacarrière
  In de horeca staan gasten centraal. Het zijn vakbekwame, professionele en gemotiveerde medewerkers die ervoor zorgen dat gasten graag terugkomen. Voor deze medewerkers biedt de horeca een wereldbaan: veelzijdig werk met veel sociaal contact. Werken en leren in de horeca is gaaf en SVH staat achter iedereen die van gastvrijheid een carrière maakt. Wij staan achter de keukenassistenten, de souschefs en de leermeesters. Achter barista’s en sommeliers. Achter ondernemers met grootse plannen. Van foodtruck tot sterrenzaak: SVH staat achter de Nederlandse horeca.

  Wat we doen
  Ons doel is het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. Samen met partners uit het horecaonderwijs en bedrijfsleven ontwikkelen we examens en (digitale) leermiddelen voor het (mbo-)onderwijs, voor opleiders en ondernemers. We waarborgen kennis door het afnemen van examens en geven inzicht in het opleidingsaanbod voor de horeca. Zo leveren we vanuit onze betrokkenheid, kennis en ervaring een bijdrage aan de aansluiting van het horecaonderwijs op het bedrijfsleven, dragen we bij aan vernieuwing en vergroten we de vakbekwaamheid in de branche.

  Onze oplossingen:

  SVH Horecatalent
  SVH Horecatalent is Nederlands grootste e-learning platform voor de horeca. Je vindt hier een enorm en gevarieerd e-learningaanbod om medewerkers of studenten te ontwikkelen tot vakbekwame horecaprofessionals met als doel het behalen van een SVH branchediploma.
  Meer info

  Branche-erkende opleidingen
  Wil je je goed voorbereiden op een SVH examen? Kies dan voor het volgen van een SVH branche-erkende cursus of opleiding. Omdat zo’n opleiding door de branche is erkend, heb je meer zekerheid over de kwaliteit. De opleiding is getoetst op een groot aantal criteria die de kwaliteit van het opleidingsinstituut, het opleidingsprogramma, de kwaliteitszorg en de klachtenbehandeling waarborgen. Bekijk op svh.nl alle branche-erkende opleiders in Nederland.

  Passie voor Horeca
  Passie voor Horeca helpt jou bij het zetten van de volgende stap in jouw horecacarrière! Ben je op zoek naar een horecaopleiding of cursus, maar weet je eigenlijk nog niet echt welke richting je op wil? Met onze handige tool Passie voor Horeca (passie.horeca.nl) test je gratis jouw basiskennis over verschillende onderwerpen en thema’s uit de horeca. Wat weet je bijvoorbeeld van koffie, thee of bier? Waar ligt jouw interesse? Waar wil je meer over leren? Er staan maar liefst 17 tests klaar om jou te helpen bij het maken van die keuze.
  Meer info

  Het vernieuwde www.horeca.nl
  Ben je enthousiast geworden na het halen van één of meerdere tests op Passie voor Horeca? Volg dan een opleiding over dit onderwerp bij één van de SVH-erkende opleiders en zet daarmee de volgende stap in jouw horecacarrière. De zoektocht naar een opleiding zet je verder voort op horeca.nl waar je de beste horeca-opleidingen van Nederland vindt.
  Meer info

  Download de gratis whitepaper
  Ontdekken wat goede onboarding en een online bedrijfsacademie met e-learnings voor jou kan betekenen als ondernemer?

  Download snel de gratis whitepaper.

  Laat de wereld zien wat je kunt
  Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag! Neem gerust contact op via info@svh.nl voor een kopje vol goede ideeën.

  Postadres: Postbus 303
  Postcode: 2700 AH
  Plaats: Zoetermeer

  BezoekadresRöntgenlaan 35
  Postcode: 2719 DX
  Plaats: Zoetermeer
  Provincie: Zuid-Holland

  Telefoon: 088 – 050 1500

  E-mail: info@svh.nl
  Website: www.svh.nl
  www.svhhorecatalent.nl
  www.horeca.nl
  www.passie.horeca.nl
  www.svhmeestertitels.nl

  Berichten op horecamagazine:
  SVH en Bakery Institute bundelen krachten voor nieuw lesmateriaal voor de bakkerij
  SVH start grote wervingscampagne voor nieuwe studenten en medewerkers in de horeca
  Overheidssubsidies nu ook voor horecaopleidingen met svh-erkenning óf svh-diploma
  Arla foods en svh lanceren e-learning voor hotellerie:svh ontbijtkok
  Brisker group en svh stomen met e-learning horecamedewerkers klaar
  Svh genomineerd voor de bid positivity awards
  Svh lanceert nieuw leermiddel met podcastserie ron blaauw voor toekomstige horecaondernemer
  Horeca blijft nog dicht, svh opleider opent met online e-training