ReFood B.V.

  696
  ReFood_restafval

  Postadres: Buitenhavenweg 3
  Postcode: 7604 PW
  Plaats: Almelo

  Bezoekadres: Buitenhavenweg 3
  Postcode: 7604 PW
  Plaats: Almelo
  Provincie: Overijssel

  Telefoon: +31519 820 333
  E-mail: info-nederland@refood.nl
  Website: ReFood

  neem contact op via www.refood.nl/horeca

  Energie uit levensmiddelenresten
  Sinds de jaren 80 verwerkt ReFood keuken & etensresten, over datum producten, gebruikte oliën en frituurvetten welke uit de horeca, handel en industrie als organische reststromen vrijkomen. Meer dan 60.000 klanten vertrouwen sindsdien op deze “van a tot z” dienstverlening.

  Hieraan liggen o.a. certificeringen en erkenningen als DIN EN ISO 9001 en HACCP ten grondslag. Hierdoor kunnen we als o.a. inzamelaar, handelaar en verwerker (Entsorgungsfachbetrieb) in deze wereld actief zijn.

  ReFood zamelt en verwerkt in de BeNeDu jaarlijks meer dan 500.000 ton aan de bovengenoemde stromen in. Hieruit wordt een 100% circulair en duurzame grondstof geproduceerd. ReFood genereerd hierdoor vanuit haar eigen keuken (vanuit de eigen biogasinstallaties) o.a. elektriciteit en warmte. daarmee worden momenteel bijna 50.000 huishoudens voorzien van energie. Dit vervangt deels de fossiele energievoorziening uit kernenergie en o.a. steenkool. Het digestaat welke na vergisting overblijft (het residu) is een gecertificeerd meststof voor landerijgen genaamd DynAgro. Deze is rijk aan voedingsstoffen zoals o.a. stikstof, fosfor en kalium (heeft een goede NPK waarde) en wordt als meststof in de landbouw rechtstreeks ingezet. Gebruikte oliën en frituurvetten worden dusdanig bewerkt dat het als grondstof voor de biodieselindustrie kan dienen.

  Onze organisatie bestaat uit een combinatie van rond de 20 logistieke en verwerkende bedrijven. Met meer dan 800 medewerkers en 400 speciale voertuigen neemt ReFood een serieuze plaats in op de West-Europese markt in m.b.t. deze tak van sport. Hierdoor laten we zien dat we voor gerelateerde bedrijven en organisaties tot een competente partner van organische reststroom verwerking zijn. Ook buiten de grenzen van de BeNeDu is ReFood zeer actief en biedt in landen als o.a. Luxemburg, Frankrijk, Groot-Brittannië, Polen en Spanje deze diensten aan.

  Graag komen we met u in contact om te kijken of deze dienstverlening iets voor u kan zijn.

  Bent u een horeca exploitant, runt u een supermarkt, bent u slager, vishandelaar, bakker of producent van levensmiddelen – en heeft u de wens om de levensmiddelen die niet meer geschikt zijn voor menselijke consumptie niet meer in het restafval voor verbranding aan te bieden maar zoekt u naar een nuttige toepassing in deze circulaire wereld – DAN BENT U ONZE RELATIE – we willen dan graag vanuit een goede relatie zaken met u doen.

   

  Of door een informatief bericht te sturen naar info-nederland@refood.nl of te bellen met +31 519 820 333 kunt u verdere paden met ons bewandelen.

  ReFood_HORECA_duurzaam ondernemen-afvalverwerking-voedselverspilling

   

  Alle berichten van ReFood op Horecamagazine:

  Refood biedt een wereldwijd uniek duurzaamheidscertificaat aan
  refood zorgt voor 100% circulaire inzameling en verwerking van niet meer te eten keuken & etensresten
  Private: refood zorgt voor 100% circulaire verwerking van niet meer consumeerbare levensmiddelen
  De warme dagen door zonder ongedierte in je container
  Verkoop uw gebruikte frituurolie & vetten