Rakedi

  368

  Postadres: Beukenlaan 13
  Postcode: 9550
  Plaats: Herzele
  Land: België

  Bezoekadres: Beukenlaan 13
  Postcode: 9550
  Plaats: Herzele
  Land: België

  Telefoon: +32 53 42 05 19
  E-mail: info@rakedi.be
  Website: www.rakedi.info
  Blog: gazette.rakedi.info

  Over Rakedi
  Rakedi online food ordering ging in 2018 van start met de ontwikkeling van een eigen website met online bestelfunctie voor de actieve food ondernemer. Intussen zijn we veel meer dan dat.

  We geloven hard in de kracht van een sterke lokale aanwezigheid: daarom het nut van een eigen website, met eigen identiteit, aanbod en grote flexibiliteit om vliegensvlug aanbod, prijzen en commerciële acties te richten aan je doelgroep: de hongerige consument!

  Rakedi stuurt op flexibel in te stellen keukencapaciteit, het regelen van het exact volume aan verwerkbare online orders waarbij je kwaliteit gewaarborgd blijft. De intuïtieve back-office zet je als ondernemer zelf achter het stuur van je website!

  Alle mogelijke digitale interacties in een moderne food onderneming hebben we vandaag gebundeld onder het begrip “Rakedi Connectivity”. Online food verkopen is immers meer dan een bestelplatform op het web. Ook in je zaak kan digitalisering een sterke rol spelen en ook de hardware kunnen we voorzien.

  Op zoek naar automatische integratie van je online orders in je kassasysteem, met RakediPOS lossen we dat op. We ontzorgen je met slimme digitale oplossingen: met Digital Signage staat je menu en je promoties zo op grote schermen, een bestelkiosk in de zaak, QR-codes op de tafels?

  Een spaarsysteem om trouwe klanten te belonen?
  Vraag snel om meer informatie of kijk op deze link!