Oma Bobs

  336

  Bezoekadres: Turfstekerstraat 59
  Postcode: 1431 GD
  Plaats: Aalsmeer
  Provincie: Noord-Holland

  Telefoon: 0297-330000
  E-mail: info@omabobs.nl
  Website: www.omabobs.nl

  Onze croquetten en bitterballen zijn met de grootst mogelijke zorg door ons zelf ontwikkeld en gemaakt met de beste verse ingrediënten. De inspiratie hiervoor vinden we sinds jaar en dag bij de oma van onze oprichter Jurgen Ottenhoff, Oma Bobs. Jurgen keek als jongetje altijd graag toe hoe zij met liefde bijna iedere zondag haar beroemde garnalencroquetten maakte en ze vervolgens voorschotelde aan haar familie.

  Wij maken onze snacks op dezelfde manier als vroeger. Dit betekent dat onze koks ambachtelijkheid hoog in het vaandel hebben en smaakvolle producten ontwikkelen en bereiden zoals oma Bob, de oma van onze oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger ook deed. Zo wordt de bouillon voor de ragout van onze croquetten en bitterballen nog steeds getrokken uit een met de grootste zorg samengestelde kruidenbuil. De kruidenbuil is vandaag de dag natuurlijk alleen wat groter dan de kruidenbuil zoals Oma Bob die vroeger voor haar zondagse garnalencroquetten gebruikte. In verband met ons brede assortiment snacks, stellen we nu ook meer verschillende soorten kruidenbuilen samen. Dankzij de traditionele bereiding met de liefde van Oma Bobs, bent u er zeker van dat u uw klanten alleen het beste serveert: met de snacks van Oma Bobs verwent u met recht uw gasten met smaak!

  Met de snacks van Oma Bobs verwent u met recht uw gasten met smaak!
  Oma Bobs Snacks is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van formaat dat een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit levert aan de horeca: van sterrenrestaurant tot buurtcafé. Wij zijn zeer verheugd dat de overheerlijke croquetten en bitterballen van Oma Bobs steeds vaker terug te vinden zijn op de kaarten van Horeca Nederland! Binnenkort ook bij u?