Metos professionele keukenapparatuur en spoelkeukens

  595
  metos grootkeukens-spoelkeukens-logo

  Postadres: Birnieweg 2
  Postcode:
  7418 HH
  Plaats: Deventer

  Bezoekadres: Birnieweg 2
  Postcode:
  7418 HH
  Plaats: Deventer
  Provincie: overijssel

  Telefoon: 088-024 23 00
  E-mail: info@metos.nl
  Website: www.metos.nl

  Al meer dan honderd jaar biedt Metos maatwerk op het gebied van professionele grootkeukens en spoelkeukens. Metos is actief in verschillende branches, zoals de gezondheidszorg, leisure, horeca, retail en andere bedrijven in de restauratieve markt. Daarmee is het de onbetwiste marktleider in Nederland op het gebied van professionele keukens en spoelkeukens.

  Metos is onderdeel van de ALI groep
  Metos maakt deel uit van de Italiaanse ALI groep, de grootste grootkeuken-leverancier in Europa. De ALI groep heeft productiefaciliteiten in 30 landen en heeft ca. 10.000 medewerkers in dienst. De ALI groep specialiseert zich in het ontwerpen, produceren en leveren van het gehele assortiment van grootkeuken- en spoelkeukenapparatuur. Momenteel opereren er 76 verschillende merken onder de paraplu van de ALI groep. Door de nauwe samenwerking met deze bedrijven uit de Ali Group heeft Metos toegang tot een breed scala aan grootkeuken- en spoelkeukenapparatuur met een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit.

  Assortiment van Metos
  Het assortiment van Metos bestaat uit professionele keukenapparatuur dat het werken in een grootkeuken efficiënt maakt. Metos is dé expert die zorgt voor oplossingen afgestemd op de wensen van de klant. Compacte oplossingen of grote en complexe situaties Metos heeft alle kennis, expertise en apparatuur in huis om te komen tot uitmuntende prestaties.

  Projecten, losse apparatuur en service
  Metos kent drie speerpunten: projecten, losse apparatuur en service. Metos ziet het als haar missie om de werkmethodieken in professionele keuken en spoelkeuken te optimaliseren en doet dat met logistieke oplossingen, hoogwaardige producten en originaliteit en design. Bij Metos staan altijd de specifieke wensen van de klant centraal. De projectadviseurs hebben een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van werkklimaat, logistiek, veiligheid en hygiëne in de grootkeuken en spoelkeuken en kunnen hierdoor optimaal adviseren. Met losse producten kan Metos per direct inspelen op de (vervanging)vraag. Of het nu gaat om een steamer, een vaatwasser of een koelkast, Metos kan al deze apparatuur uit voorraad leveren. Zo is de apparatuur binnen 24 uur in bedrijf.

  Medewerkers van Metos
  Metos heeft ruim 130 medewerkers in dienst waarvan een groot deel in de buitendienst werkt als servicemonteur, installatiemonteur, projectleider of accountmanager/projectadviseur. De servicemonteurs hebben de beschikking over modern uitgeruste servicewagens en een volledig ingerichte werkplaats voor de benodigde onderdelen. De monteurs zijn NEN-gecertificeerd, dragen het VCA keurmerk en hebben toegang tot meer dan 100.000 onderdelen, een mobiele werkplaats, state of the art gereedschap en high-tech meetapparatuur. Hiermee zijn de eigen servicemonteurs de basis van ons bedrijf en biedt Metos 24/7 service om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn door heel Nederland.