De food gewoontes van de consument zijn afgelopen jaren fors veranderd en de wereldwijde pandemie heeft die trends alleen maar versneld. Een consument heeft online kopen al lang een plaatsje gegeven in zijn koopgewoontes. Gezien hoeveel winkelpanden er leeg staan? Die non-food trend zet zich door in food aankopen. Gaat hetzelfde gebeuren met de Horeca, komt er een algemene leegstand van restaurants en neemt fast food alles over? Neen, maar het dient gezegd dat de Quick Service restauratie als eerste online food sales met beide handen heeft gegrepen. Er is beterschap, zelfs het kwalitatieve sterrenrestaurant, de sfeervolle brasserie en de traiteurzaak hebben naast de lokale fastfood shop de kracht van online food sales ontdekt. 

Een eigen website en niet online verkopen is als een mooie auto zonder motor!
Een horeca ondernemer moet je niet overtuigen over het belang van een eigen website. Als Rakedi aangeeft dat die website niet alleen kan gebruikt worden voor adres, leuke beelden en menukaarten schiet de aandacht de hoogte in. Het is een veelvoorkomende opmerking: “mijn klanten zijn gefrustreerd dat ze na het inkijken van mijn online menu niet in staat zijn te bestellen”. Met de eindejaarsfeesten in zicht kan je de kracht van online food ordering uittesten: zet je aanbod, menu’s online en nodig klanten uit tijdig te bestellen. En Rakedi voorziet slimme functies: voorraad aangeven van wat beschikbaar is, ieder menu voorzien van een achterliggende lijst met ingrediënten (zelfs het gewicht!) zodat je steeds een automatische optelsom hebt van de producten die je totaal in bestelling hebt gekregen. Slim toch! 

Niet alleen sauzen moeten gebonden worden, ook klanten!
Tevreden klanten komen in de regel terug, maar vergeet ze niet te belonen voor hun trouw. Met Rakedi Coins heb je een volautomatisch spaarsysteem voor je online verkopen. Je bepaalt zelf je beloningen: korting, product, cadeau, …

Rakedi integreert je online food ordering platform in je eigen website.
Heb je al een website en wil je online food ordering? Geen nood, we integreren een extra knop in je bestaande website en hangen daar je Rakedi platform achter. Niet tevreden over je bestaande website, dan lossen we dat samen op.

Je zit zelf achter het stuur van je website en online ordering platform.
De tijden zijn lang vervlogen dat je de websitebouwer moest vragen je openingsuren, menu of foto’s aan te passen omdat je zelf niks kon aanpassen. Bij Rakedi zit je zelf aan het stuur: je past in je back-office alles real time aan: menu, prijzen, promoties, een eigen blog en je klanten kunnen reviews posten. Want tevreden klanten trekken andere klanten aan.

Online food sales kost minder tijd dan het gerecht serveren!
Met RakediPOS hebben we een (witte) kassasysteem zodat je online bestellingen direct integreren in je kassa voor verdere bewerking, alweer tijd gespaard!

Interesse in een gratis demo of wens je meer informatie?

Surf naar www.rakedi.info, stuur ons een e-mail info@rakedi.be of bel ons +32 53 42 05 19