Bij Hakvoort Professional ging op 21 oktober de knop om: de vernieuwde www.hakpro.nl werd gelanceerd. Op de nieuwe website wordt de kennis die Hakvoort Professional in ruim 50 jaar heeft opgedaan, gedeeld met de bezoekers door middel van uitgebreid online advies, blogs en keukenprojecten.

Online advies
De bezoeker krijgt via de nieuwe website dezelfde ervaring als offline in de showrooms. De adviseurs van Hakvoort Professional zitten achter de chat om ervoor te zorgen dat de juiste apparatuur wordt aangeschaft die aansluit bij de specifieke keukenwensen. De Horecamagazine-Zomerse-temperaturen-headerprofessionals van Hakvoort weten alle ins en outs van de apparatuur. Iedere klant kan hierdoor rekenen op het beste advies bij zijn aankoop.

Webshop
De grootste voorraad horeca apparatuur van Nederland is in de vernieuwde webshop te vinden. Ruim 91% van het assortiment van Hakvoort Professional wordt uit voorraad en de volgende dag bij de klant geleverd. De webshop is een online showroom met ruim 10.000 apparaten die eenvoudig te bestellen zijn.

Inspiratie
Op hakpro.nl zetten horeca ondernemers en chef-koks de deuren van hun keuken open en delen hun keukengeheimen. De website biedt de gelegenheid om binnen te kijken bij concullega’s. Middels fotorapportages en interviews, laten zij hun keuken aan het publiek zien. Ze delen hun successen en geven tips.Horecamagazine-Zomerse-temperaturen-header

Regelmatig verschijnen er blogs die voor verdieping en inspiratie zorgen. Als leverancier van horeca en grootkeukenapparatuur is Hakvoort Professional altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen binnen de horeca en grootkeukensector. Duurzaamheid, efficiëntie en besparing zijn punten die nader onder de loep genomen worden.

Hakpro.nl nu live
Met 6 vestigingen verspreid door het land is Hakvoort Professional marktleider in horeca en grootkeukenapparatuur. In het ruim 50-jarig bestaan van het bedrijf is er veel kennis vergaard die dagelijks met klanten wordt gedeeld. De wens was er al jaren om dit ook online verder uit te dragen en dat is gelukt. De website is te bekijken op www.hakpro.nl