Stylepoint eigenaar Matthijs Felser: “Onze droom is om hun ideeën realiteit te maken. We helpen ze om met al hun creativiteit de ​​ultieme eetervaring op te bouwen.”

Stylepoint verlegt grenzen met deze innovatie. “Dit is nog nooit eerder gedaan”, zegt Felser. “Dat is vreemd, want als chef wil ik dat de totale ervaring 100% klopt. Want ‘lekker eten’ gaat over de totale beleving, inclusief de presentatie van het gerecht”. Stylepoint sprak met veel chef-koks en restauranteigenaren die zochten naar de ultieme match van hun servies en gerechten.

Stylepoint: “Onze droom: de ideeën van chefs omzetten in realiteit”

3D en augmented reality
De nieuwe configurator combineert de nieuwste 3D-technieken en augmented reality. Felser legt uit hoe het werkt. “Je gaat gewoon naar de online configurator op www.stylepoint.nl/3D en kiest je vorm, kleur, glazuur, enz. Maar je hebt veel meer keuzes. Je kunt bijvoorbeeld de boven- en onderkant een andere kleur geven. Je kunt kiezen of je bepaalde bewerkingen in het midden of juist aan de rand wilt. En je kunt zelfs kiezen voor een gechipte rand om je servies die speciale touch te geven.”

Maar ontwerpen op een scherm is niet hetzelfde als het daadwerkelijk op tafel zetten. “Dat is waarom augmented reality zo essentieel is“, zegt Felser. “Zodra je het perfecte servies voor je gerecht hebt ontworpen, combineert onze app de live-beelden van je camera met je unieke ontwerp. Zo kun je het eenvoudig projecteren op de tafel met bestek, glazen, enz. Dichterbij de realiteit kom je niet.”

Waar voor je geld
Hoe exclusief het ook klinkt, Stylepoint beweert dat het niet alleen voor de Michelin-sterrenchefs is. “Natuurlijk zijn deze koks altijd op zoek naar iets unieks, maar elk restaurant kan profiteren van dit soort innovaties. In onze andere productlijnen, zoals de “RAW Design by” collectie, vind je exclusieve ontwerpen die onze ontwerpers al voor je hebben gemaakt. En zelfs als je voor de ultieme ervaring gaat, hoef je geen enorme hoeveelheden te bestellen. We produceren ze al vanaf slechts 28 stuks.” Felser voegt eraan toe dat elk ontwerp 100% handgemaakt en uniek is.

Voor restaurants die kiezen voor kant en klaar servies biedt Stylepoint nog steeds een grote hoeveelheid speciale stijlen en ontwerpen voor elk type restaurant en elk budget.

Touch screen mobile phone, in hand with clipping path, Woman typing on mobile phone isolated on white background and holding a modern smartphone and pointing with finger.