Op 11 juni as. begint het EK voetbal en voor het eerst in 21 jaar kunnen we genieten van wedstrijden in eigen land! En, is jouw café of restaurant al klaar voor dit spektakel? Natuurlijk ga jij als horecaondernemer inspelen op dit landelijke feestje en het liefst nét een beetje anders dan de rest, zodat jouw zaak goed opvalt.

Wij, van Beekwilder, gaan je helpen, want goede decoratie is er voor elk budget en begint net als voetbal in de basis. Ga je compleet de oranjegekte in of liever iets meer bescheiden? Als je snel klaar wilt zijn is onze internationale brandvertragende vlaggenlijn zo opgehangen. Vul dit aan met opblaasbare voetballen (koppelbaar en tot wel 67cm groot!), scoor via het raam met herbruikbare voetbal raamstickers en jouw basisopstelling is klaar. Geïnspireerd geraakt?

We hebben nog veel meer ideeën, beeldmateriaal en unieke artikelen van hoge professionele kwaliteit voor je klaar staan. Neem een kijkje in onze uitgebreide webshop of kom gezellig langs in onze showroom in Amsterdam. Daar word je ontvangen door enthousiaste professionals die door de jarenlange samenwerking met horecabedrijven heel goed weten wat er nodig is. Wij maken het jou gemakkelijker, origineler en écht veel leuker. Ontbreekt het je aan tijd om je café of restaurant te decoreren? Maak dan gewoon gebruik van onze diensten en laat onze specialisten het voor je regelen.

Het gaat echt gebeuren! Het EK voetbalfeest komt eraan en wat kijken we allemaal uit naar dit evenement. Laat de leeuw maar brullen!